Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak poznáte, že muž má krizi středního věku? A co mu nikdy nesmíte říci?

  • 7. dubna 2017 | 06:00

    Stejně jako ženy mají svou menopauzu, která přichází kolem padesátky, mají i muži „své dny“, které se projevují spoustou nepříjemností, o kterých by raději pomlčeli. Zde jsou některé z nich, o kterých je lepší před nimi nemluvit. Nejlepší je obejít je velkým obloukem!

  • Opravdu potřebuješ ten červený sporťák?

    Autor: Profimedia

    Červená barva a sportovní automobil – tohle spojení je jasný důkaz toho, že se muži potýkají s krizí středního věku. Jakmile se přehoupne padesátka, spousta mužů začne zpochybňovat svůj život a pokouší se ho něčím oživit. Podle odborníků se zdá, že tu část mozku, která ovládá strach ze stárnutí, postihne jakýsi amok a muži chtějí vrátit aspoň kousek své mladické vášně. No, a světové automobilky to dobře vědí a taky na tom dobře vydělávají. Například v USA se nejvíce prodávají červené corvetty – a kupujícím je v průměru 59 let. Takže pokud si ten váš chce koupit červené sportovní auto, nechte ho (pokud na to má). Pořád lepší než milenka.

  • Už sis nechal zkontrolovat prostatu?

    Autor: Profimedia

    Bohužel, rakovina prostaty je nejčastějším zhoubným nádorem u amerických mužů a nejinak je tomu i u těch našich českých. Počet nemocných u nás stoupl za posledních deset let o 56 %! Je to tak a není to žádná legrace. Ovšem jakmile začnete chlapům po padesátce připomínat, že by si měli nechat zkontrolovat prostatu, asi vás pošlou někam. A proč to vlastně nechtějí slyšet? Kdo by chtěl dobrovolně absolvovat tohle „konečníkové“ vyšetření? Ten váš doma určitě ne!

     

  • Už jsi vynesl odpadky?

    Autor: Profimedia

    Tahle otázka, obecně položená, je častá mezi manželi nebo životními partnery. Tazatel už zná odpověď (ne, nevynesl), takže technicky vzato vlastně ani nejde o otázku, spíše o dotírající připomenutí našich (tedy jeho) slabin. Muži, kteří prožívají krizi středního věku, tyhle typy otázek doslova nesnášejí. A jsou to i další podobné otázky, jako například: "Ten olej v autě jsi už doplnil?" "A tu žárovku už jsi vyměnil?" Možná by jen stačilo nastavit naše přechytralé telefony, aby nám tyhle věci připomínaly, a přestaňme otravovat jeden druhého.

     

    Jaké jsou největší mýty o manželství? Tyto! Dělejte to jinak a budete spokojení:

    Video se připravuje ...
    Jaké jsou největší mýty o manželství? Jsou to tyhle! • VIDEO: BPŽ/Markéta Tošnarová

     

  • To je tvoje dcera? Ta ale vyrostla

    Autor: Profimedia

    Možná to bude pro něj lichotka, pokud se ukáže, že to „dítě“ v jeho náruči ve skutečnosti jeho dcera není ani omylem. Romantické vztahy mezi lidmi s výrazným věkovým rozdílem vyvolávají obecně tak trochu podezření. Někdy se to ale bohužel stane a muži, kteří mají strach přiznat si, že mládí je pryč, se začnou poohlížet po mladších ženách. Muži intuitivně cítí, že jim síly ubývají, a než by tenhle fakt racionálně zpracovali, hledají důkazy, že to tak není. No, a mladá žena jim dodá sebevědomí – aspoň na čas. Raději jim ale nepřipomínejte, že hodiny života nezastaví mladším modelem.

     

     

  • Ty sis nechal spravit nos a odsát tuk?

    Autor: Profimedia

    Přestože i nadále jsou hlavními konzumentkami plastických operací ženy, mužů stále víc přibývá. Nárůst je prý až o 270 %! A po jakých procedurách muži ve středním věku touží nejvíc? Po liposukci, operaci očních víček, operaci nosu, zmenšení prsou a operaci uší. I když je tahle změna opravdu viditelná, raději jim to nepřipomínejte. Muži přece nestárnou – nebo si to alespoň myslí. Plastika? Ta je pod jejich úroveň!

     

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.