Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jaké flirtování se mužům líbí? Prozradili nám, jak to mají rádi!

  • 19. března 2017 | 06:00

    Někomu se líbí, když ženy mrkají nebo se jen lehce usmívají, jiný má rád, když jde ženská tvrdě na věc. Patnáct skutečných mužů nám řeklo, jaký typ flirtu mají nejraději.

  • Jirka, 26 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    "Koupíš mi drink?" Myslím to vážně, cítil bych se polichocený, kdyby se mě nějaká hezká žena přímo zeptala. Okamžitě bych věděl, že se jí líbím.

     

  • Ivan, 28 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    Líbí se mi, když si žena pomalu a rozvážně vloží prsty do vlasů, hraje si s nimi a přitom se na mě usmívá. To si jí zaručeně všimnu. Tyhle dotyky jsou důvěrné a zároveň nejsou sexuálně laděné. Mám rád tenhle druh flirtování.

     

    Jak na hezké holky? Takhle!

    Video se připravuje ...
    Komici v ženském světě: Tigran Hovakimyan ví, jak na hezké holky • VIDEO: Adam Balažovič

     

     

  • Marek, 25 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    Osobně moc nemám rád, když se mnou někdo viditelně flirtuje. Takže ani nemůžu říct, jaký druh flirtu se mi líbí. Asi před měsícem se mnou mluvila v jednom obchodě s potravinami dívka. Mluvila se mnou asi pět minut o hlávkovém salátu, a když jsem se chystal jít svou cestou, řekla mi: "To jsi nic nepoznal? Já s tebou flirtovala." No, musím říct, byla to nejúžasnější věc na světě a od té doby jsme se spolu několikrát sešli a je to prima.

  • Pavel, 27 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    Buď chytrá, nedělej ze sebe naivku, nehraj si s vlasy ani nežvýkej žvýkačku. Tyhle flirtovací metody na mě neplatí. Jestli se mnou chceš flirtovat, nehraj si na němou a blbou. Pro mě je flirtem to, když je holka vtipná a chytrá.

     

  • Adam, 25 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    Mám rád hezké dívky, se kterými si dobře popovídám. Takové mě vždycky zaujmou. Dobrý rozhovor je pro mě afrodiziakum. Když nic neříká, je to pech a okamžitě ztratím zájem.

  • Karel, 30 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    Červená rtěnka, to je můj kryptonit 😊 A sem tam nějaký ten kompliment. Lidé si jich dávají málo, tak proč nevyslovit nějaký pro cizího člověka? Když mě pochválí neznámá dívka, určitě se za ní otočím a všimnu si jí.

     

  • Jan, 26 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    Někteří mí kamarádi to vnímají jinak, ale já mám nejraději, když se mnou dívka flirtuje tak, že to není na první pohled eroticky laděné. Pro mě je největší flirt jemnost. Třeba když se krátce dotkne mé ruky, ale o trošku déle, než je obvyklé, nebo natočí hlavu směrem ke mně – ano, to mě dostává.

  • Ladislav, 28 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    Když se mi podívá do očí a zůstane chvíli v nich a pak se hned podívá jinam. To se mi líbí a okamžitě si mě tím získá.

  • Štěpán, 31 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    Prostě buď sama sebou. Necítím potřebu, aby ses ukazovala, předváděla a snažila se dokázat, že můžeš být jako kluci. Mám rád své kamarády, ale já chci chodit s holkou. Nenadávej jako námořník, nebuď mimořádně hlučná – to má na mě obvykle opačný účinek.

     

  • Honza, 27 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    Kompliment je pro mě dobrý způsob, jak by se mnou měla dívka flirtovat. Když jí projevím kompliment já a ona poděkuje, mám chuť se o ni zajímat.

     

  • Richard, 25 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    Možná to bude znít hloupě, ale mám rád, když se holka směje mým idiotským vtipům. Tím mi dává najevo, že o mě má zájem. Když se směje, jako by mi tím dávala najevo, že oceňuje mou snahu.

     

     

  • David, 22 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    Moc flirtování neřeším, a tedy ani nerozebírám. S každou holkou to je jinak. Všechny, se kterými jsem chodil, byly jiné. Ale řeknu vám, co na mě nefunguje – když se mnou nemluví.

     

  • Radek, 29 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    Když se věci vyvíjejí dobře a oba spolu flirtujeme navzájem, chtěl bych, aby to bylo hravou formou. „Ach bože, ty jsi se mnou flirtovala.“ Flirt by měl být zábavný a oba by měl uspokojovat. Myslím, že hravý a zábavný flirt věci usnadní.

  • Daniel, 32 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    Usmála se na mě? Úsměv neberu jako flirtování, pokud je to jediné, co ta dívka udělá. Když se na mě žena usměje, budu předpokládat, že ke mně necítí nenávist nebo odpor, ale nebudu předpokládat, že se mnou flirtuje. Musí k tomu úsměvu ještě něco přidat.

     

  • Petr, 28 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    Nejintenzivnější pocit, že se mnou nějaká žena flirtuje, jsem měl nedávno na plese. Ona tančila, já jsem seděl u stolku. Když kolem mě protančila, podívala se na mě tak, že jsem asi na deset minut zkoprněl. A když to udělala znova, bylo to jasné, že se mnou flirtuje. Byl to krásný pocit a udělal bych cokoli, kdyby mě oslovila.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.