Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ženská tajemství: 6 věcí, které svému muži nikdy neprozrazujte!

  • ....
    4. března 2022 | 06:00

    Proč? No protože chlapi nemusí vědět úplně všechno. Navíc – k čemu jim bude informace, že si holíte kromě podpaží i knírek pod nosem, vytrháváte si chloupky z pihy na bradě nebo jste začala chodit na omlazení pleti? Prostě buďte i nadále krásná partnerka, která má ale nějaké to tajemství. A co je lepší svému muži neříkat?

  • Ne, ta sukně není nová

    ...
    Autor: Shutterstock

    Nebo cokoli jiného, doplňte si sama. Kalhoty, svetr, halenka, boty, kabelka… My ženy moc dobře víme, proč tuhle malou lež použít. Ve finále – který chlap pozná, že ta sukně je opravdu nová? Vždyť byla jen delší čas schovaná ve skříni a právě včera jsem ji vytáhla.

    Video se připravuje ...
    Trendy 2022: Jaké džíny budou nejvíce v kurzu? • VIDEO: Videohub

  • Bylo to ve výprodeji / v akci

    ...
    Autor: Shutterstock

    Ptá se vás manžel, kde jste zase nakoupila ty věci, které nepotřebujete, ale které určitě stály majlant? Na to mu prostě řekněte, že se pořádně plete. Vy jste „to“ koupila ve slevě, takže „to“ bylo celkem zadarmo. Že to stálo skoro tisícovku, to přece nemusí vědět, že?

    Video se připravuje ...
    Móda z devadesátek se vrací! • VIDEO: Videohub

  • Já ti to nevyhodila / ani jsem se toho nedotkla

    ...
    Autor: Shutterstock

    I když nejsem zrovna zastánce Plzákovy rady ohledně zatloukání, v tomhle případě se k ní vehementně hlásím. Pokud jste dělala debordelizaci skříně a našla tam partnerovy sto let staré děravé svetry a nemoderní trička, pravděpodobně jste je rychlostí blesku vyhodila do popelnice. No, a jestli se po nich váš muž shání, není lepší odpověď než právě ta Plzákova. Miláčku, ani jsem se toho nedotkla, natož abych to někam vyhazovala.

    Video se připravuje ...
    Dopomozte si ke kráse jídlem: Jaké beauty triky s potravinami fungují? • VIDEO: Videohub

  • Ne, na botox nechodím

    ...
    Autor: Shutterstock

    Jestli vám je přes čtyřicet, možná vás napadlo, že byste trošku pomohla přírodě a nechala si jednou za čas píchnout do vrásek mezi obočím aspoň kapku botoxu. Proč ne, když se to nepřežene a nebude z vás nepohyblivá maska, klidně si tuhle omlazující recepturu dopřejte. Ovšem proč to říkat partnerovi, ať se i nadále domnívá, že umíte stárnout s grácií.

    Video se připravuje ...
    Michael Jackson - Nespočet plastických operací a obvinění ze sexuálního obtěžování dětí. Jak žil Král popu? • VIDEO: Videohub

  • Stahovací prádlo opravdu nenosím

    ...
    Autor: Shutterstock

    Proč zejména v prvních fázích zamilovanosti a chození musíte prozrazovat naprosto vše? Každý má právo na malá tajemství. A stahovací prádlo k nim patří. Takové zpevňující kalhotky jsou dokonalost sama, hlavně když máte nějaký ten faldík v oblasti bříška navíc. Ve tmě není nic vidět, takže šup, zhasnout a pak teprve svléknout kalhoty i prádlo. Však on nic nezjistí, zvláště v intimních chvilkách.

    Video se připravuje ...
    Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez • VIDEO: Videohub

  • Instantní potraviny nepoužívám – ani papiňák!

    ...
    Autor: Shutterstock

    Jo, když máte rodinu a tři děti, práci a chcete mít i čas sama na sebe, pak fakticky nemáte čas na to, abyste deset hodin vařila hovězí vývar. Nebo svíčkovou pečeni v klasickém hrnci. Která ženská tvrdí, že se to dá zmáknout, pak ať se ozve a svou vychytávku nám prozradí. Bez papiňáku nebo masoxu to holt v pracovních dnech nejde. Ovšem váš muž to nemusí vědět. Když vylíže talíř, jasně vám dává najevo, že mu chutnalo – a je fuk, jak jste to uvařila.

Autor: aši
Klíčová slova:  láska a vztahy, sex, partnerství
Diskuse ke článku
.