Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vzkaz pro muže: Dárky, které žádná z nás nechce dostat pod stromeček

  • Fakt, že nás chcete potěšit nějakým krásným spodním prádlem, je jistě chvályhodný. Sáhněte si ale do svědomí. Nejsou ty průsvitné miniaturní kalhotky s dírou v rozkroku spíš dárkem pro vás?
    11. prosince 2014 | 06:00

    Bez mučení přiznávám, že často nebývá lehké strefit se do našeho vkusu. Jenže Štědrý den je už pomalu za dveřmi a vy nějaký ten dárek prostě pořídit musíte. Pokud ale nechcete vidět naše rozpačité tváře po jeho rozbalení, či dokonce zažít tichou sváteční domácnost, vyvarujte se následujících chyb. Připravila jsem pro vás seznam věcí, které v žádném případě své ženě, ani přítelkyni, nedávejte, pokud vás o to sama výslovně nepožádá.

  • Osobní váha

    Autor: Shutterstock.com
    Možná jste mohli nabýt dojmu, že nová osobní váha je přesně to pravé, po čem toužíme. Zakopáváte o ni v koupelně, dennodenně nás vidíte na ni stoupat. Často dokonce ráno i večer. Takže je logické, že je to něco, bez čeho se neobejdeme.

    Zapamatujte si ale, že i kdybychom v balíčku našly pozlacenou váhu posetou stovkami zářících krystalů Swarovski, budeme mít nutkání vás s ní v ten moment umlátit. A pokud se to budete snažit ještě vylepšit tvrzením, jak skvělá je, protože nám dokonce přesně změří obsah tuku v těle a ukáže, kolik bychom měly zhubnout, objednejte si radši rovnou rakev.

  • Plastická operace

    Autor: Shutterstock.com
    Máte naprostou pravdu! Se svým tělem jsme nespokojené všechny. Pořád mluvíme o tom, co bychom si nechaly "předělat", kdybychom na to měly dost peněz nebo odvahy. Ale věřte mi, že pokud pod stromečkem najdeme obálku s poukazem na větší prsa, štěstím rozhodně zářit nebudeme. Je to, jako byste nám řekli: Máš malá a ošklivá prsa, která se mi ani trochu nelíbí...

    Pokud vás tedy manželka či přítelkyně o dárkový certifikát výslovně nepožádala a vy jí chcete plastiku věnovat jako dárek, je vhodné se s ní na tom předem domluvit. V opačném případě byste ji totiž mohli citelně ranit, přestože to budete myslet dobře.

  • Voňavka z tržnice

    Autor: Shutterstock.com
    Milujeme parfémy... Ale lahvička za stovku s nápisem Kanál No. 5 opravdu není tím pravým ořechovým. Nenechte se proto přesvědčivými prodejci přemluvit k opaku. I když budou tvrdit, že "...to vónět móóóóc hezky...". 

    Jestli nám chcete udělat opravdu radost, podívejte se, jakou značku parfému používáme, a někam si zapište i konkrétní název vůně. A koupit ho jděte do značkové parfumerie, kterou najdete třeba v každém nákupním centru.

  • Erotické prádélko

    Fakt, že nás chcete potěšit nějakým krásným spodním prádlem, je jistě chvályhodný. Sáhněte si ale do svědomí. Nejsou ty průsvitné miniaturní kalhotky s dírou v rozkroku spíš dárkem pro vás?
    Autor: profimedia.cz
    Fakt, že nás chcete potěšit nějakým krásným spodním prádlem, je jistě chvályhodný. Sáhněte si ale do svědomí. Nejsou ty průsvitné miniaturní kalhotky s dírou v rozkroku spíš dárkem pro vás?

    Nikdy proto nevybírejte prádlo podle svých erotických představ! A uvědomte si, že máme naprosto odlišnou velikost a vkus než ta modelka na obrázku. Navíc se v takovém „modelu“ nemusíme cítit zrovna nejlépe. Jak potvrdil i loňský průzkum, erotické prádlo považuje za nevhodný dárek celá pětina žen.

  • Oblečení ve špatné velikosti

    Autor: profimedia.cz
    Ani sebedražší model nám neudělá radost, pokud nám nepadne. Takže jestli si nejste stoprocentně jisti naší konfekční velikostí, oblečení nám v žádném případě nekupujte. Zapamatujte si, že není nic víc ponižujícího než se snažit nasoukat do modelu o tři čísla menšího a tvářit se, jak obrovskou radost z dárku máme. A rozhodně nás nepotěší ani o pár čísel větší oblečení. První, co nás totiž napadne, je, že jsme ve vašich představách pěkně oplácané...
  • Kniha o dietě

    4týdenní plány pro zhubnutí
    Autor: nakladatelství Grada

    Možná jste v práci od kolegyň z kanceláře slyšeli, že ta poslední knížka o hubnutí je skutečným bestsellerem. Přesto nám ji v žádném případě nekupujte. Pokud tedy nechcete být synem smrti...

     

    Vím, že to myslíte dobře, ale v knihkupectví se koutku s dietami vážně vyhněte velkým obloukem a zamiřte radši třeba k romantickým novelám. Pamatujte si, že na narážky o naší váze jsme vážně citlivé. Zvláště v době, kdy stoly přetékají cukrovím a kalorickými pochoutkami vůbec.

Klíčová slova:  dárky, vánoce
Diskuse ke článku
.