Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zvrácený stařík: Měl sex s 1000 aut, teď je věrný roztomilému Volkswagenu

Edward se konečně zamiloval! Jeho vyvolenou je bílý Volkswagen Beetle, kterému říká Vanilka.
7. června 2014 | 06:00

Někdo je horňák, jiný zase dolňák. Jednoho vzrušují maličká ňadra, dalšího prsa jak balóny. Tohle všechno ale nechává Edwarda Smithe (63) chladným. Sexuálně ho totiž dokáží vzrušit jen silné stroje. Místo krásných žen se proto miluje s auty.

"Někteří muži se krásným ženám dívají na prsa a zadky, já se stejně dívám na přední i zadní části krásných aut," říká třiašedesátiletý muž z Washingtonu, který je mechafil. Pokud nevíte, co to znamená, rádi vám to vysvětlíme. Sexuálně ho přitahují auta, ale nepohrdne ani helikoptérou.

To, že ho nevzrušují ženy, si uvědomil už jako sedmnáctiletý hoch. Erotické touhy v něm totiž vzbuzovaly nablýskané káry v ulicích. Nejdřív mu stačilo, když kolem nich jen procházel, pak už ale potřeboval víc.

"Když jí objímám, cítím, jak do mě proudí energie," říká Edward.
Autor: profimedia.cz
"Své první" mazlení a líbání" jsem prožil s Astonem Martinem, byl to model, kterým jezdil James Bond. O panictví jsem ale přišel až se sousedovic Volkswagenem Beetle," prozradil Edward.

Mezi jeho nejsilnější sexuální prožitky patří například dovádění se řvoucími vozy Mustang, luxusními Jaguary a také s bojovým vrtulníkem. Jak tvrdí, pomiloval se už s tisícovkou silných strojů. Zato se ženou měl sex v životě jen jednou. A nijak ho to nezaujalo.

Švédská trojka: Edwarda silné stroje sexuálně vzrušují.
Autor: profimedia.cz
Nedávno se ale zamiloval a rozhodl se, že se konečně usadí a bude věrný. Teď už má sex pouze a jen se svou přítelkyní Vanilkou. Tak přezdívá třicet let starému automobilu Volkswagen Brouk bílé barvy.

"Je to ta pravá! Když ji objímám, cítím, jak z ní do mě proudí energie. Je to velmi uspokojující, ale občas jsem trochu smutný, protože se mnou nemůže mluvit. Ale vím, že i ona cítí, co já cítím. Je to tak intenzivní. Kdyby se jí něco stalo, neodneslo by to jen mé zlomené srdce. Nepřežil bych to," tvrdí Smith.