Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nenechte se podvádět! 10 znamení, že je vám nevěrný

  • ...
    13. listopadu 2020 | 06:00

    Podezříváte ho, že má sex s jinou? Máte nevysvětlitelný pocit, že něco není v pořádku? Proklepněte si ho! Poradíme vám, jak poznáte, že je v jeho životě nějaká další žena.

    Je vám těchto deset bodů povědomých? Pak zbystřete! Možná nejste jediná žena v životě svého přítele či manžela. Čím dříve na to přijdete, tím lépe pro vás!

  • Najednou potřebuje hodně soukromí

    ...
    Autor: istock.com

    Pokud najednou odchází do vedlejší místnosti když telefonuje, nebo z ničeho nic muví tiše a dává si pozor, abyste něco nezaslechla, je jasné, že se něco děje. Také zřejmě najednou není rád, když se pohybujete v jeho blízkosti v moment, kdy "pracuje" na počítači, protože byste ho mohla přistihnout při chatování. Žádný člověk se najednou nezačne chovat záhadně, pokud nemá co skrývat.

  • Je opatrný na svůj mobilní telefon

    ...
    Autor: istock.com

    Jeho mobil vám nejlépe napoví, že má váš partner poměr. Nezdá se vám divné, že má svůj telefon u sebe za všech okolností, dokonce i když jde do sprchy nebo na záchod? Pokud najednou odběhne od sportovního přenosu když slyší zvuk svého telefonu a rychle se jde podívat, kdo mu to píše, je víc než jisté, že se děje něco divného.

  • Je často nedostupný

    ...
    Autor: istock.com

    Už jste mu volala pětkrát během posledních dvou hodin, ale stále je nedostupný? Pokud najednou zjistíte, že je těžké partnera "dohnat", je pravděpodobné, že je někde s někým jiným a nechtějí, abyste je rušila. Když vám nezvedá telefon a neodpovídá na vaše SMSky, může trávit čas s jinou ženou, aniž by musel spěchat domů a starat se o vaše potřeby.

  • Používá starou výmluvu - zdržel se v práci

    ...
    Autor: istock.com

    "Musím se dnes zdržet v práci...," slyšíte od něj najednou téměř denně. Je to stará výmluva, ale překvapivě stále ještě funguje. Nemůžete totiž stejně dělat nic jiného, než mu věřit. Samozřejmě je v téhle hektické době možné, že váš partner opravdu musí strávit v práci mnohem více času, nebo vám třeba chystý nějaké překvapení, ale pokud se vám nedostává žádného vysvětlení nebo jakýchkoliv podrobností, zpozorněte.

  • Dává si záležet na tom, jak vypadá

    ...
    Autor: istock.com

    Dřív jste mu musela připomínat, ať se oholí, učeše a použije deodorant, zatímco teď najednou tráví spoustu času v koupelně před zrcadlem? Nenápadně se přesvědčte, co má na sobě a jak voní, když jde ven. Pokud se o to, jak vypadá zajímal ještě před tím, než jste se potkali, gratulujeme. Ale pokud se náhle začne oblékat jinak i bez konzultace s vámi, měla byste mít strach.

  • Je bezdůvodně útočný

    ...
    Autor: istock.com

    Když se ho zeptáte, kde byl a co dělal, zvedne hlas a na vaše otázky najednou odpovídá bojovně? "Proč se mě na tohle ptáš?" "Musím ti snad hlásit, kde jsem a co dělám?" Pokud se snaží, aby jeho hlas zněl nenuceně, můžete si být jistá, že před vámi něco skrývá.

  • Začne odmítat sex

    ...
    Autor: istock.com

    Už jste ho zkoušela svést po některém z jeho pozdních nočních příchodů z práce? Je tady šance, že vás odmítl, protože se zkrátka necítil ve své kůži. Pokud to ale není poprvé a otočil se k vám v posteli zády, i když jste mu nabídla, že mu splníte jakékoliv jeho preverzní přání, něco určitě není v pořádku. Může se stát, že je opravdu občas unavený, ale jestli se to v posledních šesti měsících stalo pravidlem, není to rozhodně dobré znamení.

  • Stává se tajnůstkářský

    ...
    Autor: istock.com

    Zrudnou mu tváře a přihlouple se usmívá, když čte zprávy ve svém telefonu a když vidí, že se na něj díváte, rychle se přestane dívat na displej? A také chodí telefonovat do jiné místnosti, přepíná "okna" na monitoru, když vejdete do místnosti a nechce vás vzít do restaurace, kam poslední dobou chodí s "kamarády". Jakékoliv chování, které je neobvyklé nebo nevysvětlitelné, zvláště když se před tím choval normálně znamená, že před vámi něco, nebo spíš "někoho", skrývá.

  • Tráví čas s přáteli, o kterých jste nikdy před tím neslyšela

    ...
    Autor: istock.com

    Pokud váš muž podvádí, nebude chtít do svých pletek zřejmě zapojit přítele, kterého dobře znáte nebo jste s ním už někdy v minulosti mluvila. Co kdybyste ho potkala a ptala se na něj... Pro něj nejlepší způsob, jak se vykroutit z nevěry, je vytvořit si imaginární přátele, nebo použít jména kamarádů, u kterých si je jistý, že jste se nikdy nesetkali.

  • Odcizil se vám

    ...
    Autor: istock.com

     

    To ho vždycky prozradí. Je totiž těžké citově investovat do dvou lidí najednou a je také těžké být v intimním vztahu s někým, když jste zradil jeho důvěru. Většina lidí nemůže zvládnout vinu, kterou kvůli podvádění cítí, takže si vytvářejí odstup. Pokud se tedy vaše rozhovory staly čistě povrchní, mohlo by to znamenat, že má skutečně blíž k někomu jinému.

Diskuse ke článku
.