Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zaflirtujte si! Vyzkoušejte pár jednoduchých triků a bude váš

  • Když se mu ocitnete na dosah, ukažte mu, že jste komunikativní a umíte se smát. S humorem budete působit přirozeněji a překonáte ostych!
    20. října 2013 | 06:00

    Líbí se vám ten chlápek z vedlejší kanceláře a nevíte, jak mu to dát najevo? Zapomeňte na ohrané laciné triky, jako olizování rtů a svůdné pohledy. Poradíme vám, jak koketovat s muži, aniž byste je vylekala.

  • Když ho potkáte… Zahrajte nevinnost

    Zaflirtujte si!
    Autor: Shutterstock.com
    Víte, že už vám není šestnáct a nemusíte hrát naivní hry. Proto, až ho potkáte v ulici, nebojte se přímého pohledu a milého úsměvu. Máte společný „rajon“, tak proč se na sebe netvářit přátelsky? Pokud bude dotyčný co k čemu, úsměv opětuje a přidá i pozdrav. Ideální základ k rozvinutí konverzace!

  • Když ho vidíte na večírku s přáteli… Dejte do toho vtip

    Když se mu ocitnete na dosah, ukažte mu, že jste komunikativní a umíte se smát. S humorem budete působit přirozeněji a překonáte ostych!
    Autor: Shutterstock.com
    Jste nervózní a potí se vám ruce, protože máte svého vysněného muže jen pár kroků od sebe. Teď však máte jedinečnou šanci, dostat se mu pod kůži! Nebuďte vtíravá a nepronásledujte ho jako divá zvěř. Držte se se svými přáteli a čekejte, až vhodná příležitost přijde za vámi. Když se mu ocitnete na dosah, ukažte mu, že jste komunikativní a umíte se smát. S humorem budete působit přirozeněji a překonáte ostych!

  • Když s ním sedíte v kavárně… Zrcadlete

    Zaflirtujte si!
    Autor: Shutterstock.com
    Zapomeňte na rádoby sexy špulení pusy. Příliš podbízivé chování by ho mohlo naopak vyplašit. Vyšlete signály do jeho podvědomí nenápadně! Například lehce kopírujte jeho pohyby. Když se k vám při konverzaci mírně nakloní, udělejte to také. To samé platí, když se pohodlně opře do křesla nebo si podepře bradu. Nebuďte ale jako zběsilá. Na napodobení pozice si nechte vždycky alespoň padesát vteřin.

  • Když si spolu dáváte drink… Nenápadně zaútočte

    Až bude s kamarády postávat na baru a vy si půjdete objednat pití, klidně ho oslovte a dejte se sním do řeči. Všeho ale s mírou a včas se zase vytraťte. Pokud jste ho zaujala, sám si vás najde.
    Autor: Shutterstock.com
    Jste v setmělém nočním podniku? Stačí pár fíglů a máte ho v hrsti! Samozřejmostí je rafinovaný outfit, který muže zaujme na první pohled. V uvolněné atmosféře mezi popíjením drinků si klidně můžete dovolit i něco víc. Až bude s kamarády postávat na baru a vy si půjdete objednat pití, klidně ho oslovte a dejte se sním do řeči. Všeho ale s mírou a včas se zase vytraťte. Pokud jste ho zaujala, sám si vás najde.

  • Když spolu telefonujete… Komunikujte

    Zaflirtujte si!
    Autor: Shutterstock.com
    Nemusíte mu zrovna popisovat, že ležíte nahá ve vaně plné pěny. Byla by to pro muže jistě lákavá představa, ale vaše vyzývavost by ho mohla odradit. Raději se zmiňte o tom, že jdete večer do divadla nebo zaveďte řeč na téma jídlo. Možná zjistíte, že máte rádi stejný žánr a příště už půjdete vy dva spolu. Třeba se ale chytne i na bábovku, kterou zrovna pečete a pozve se k vám na čaj.

Autor: elf
Klíčová slova:  láska a vztahy, flirt
Diskuse ke článku
.