Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Konec sexy modelky! Kvůli lásce konvertovala k islámu, v prádle už ji neuvidíte

20. srpna 2013 | 11:00

Mladá, krásná , úspěšná... Britská modelka Carley Watts (24) měla nastartovanou slibnou kariéru. Stačil však jediný pohled do hlubokých černých očí tuniského plavčíka a krásce se život obrátil naruby.

"Mí přátelé si myslí, že jsem blázen a že je to jen fáze zamilovanosti. Nemohou pochopit, jak jsem se z dívky, která denně pózovala jen ve spodním prádle, mohla téměř přes noc stát žena, která chce konvertovat k islámu a na veřejnosti chodit už jen zahalená," svěřila se britskému deníku Daily Mail čtyřiadvacetiletá svobodná matka Carley Watts.

"Setkání s islámem mě ale přimělo podívat se zpětně na svůj život a přehodnotit ho. Už nechci být ta divoška, která všem ukazuje prsa a toulá se po barech. Vím, že můžu být jiná," dodává zamilovaná modelka.

Život jí změnila jediná dovolená. V dubnu letošního roku se s dcerkou Alanah vypravila za sluníčkem a mořem do Tunisu. Stačil však jediný pohled do hlubokých černých očí svalnatého plavčíka a Carley byla rázem ztracená.

Tuniský plavčík Mohammed Carleyinu dcerku miluje jako vlastní.
Autor: Facebook/Carley Watts

A pětadvacetiletý Mohammed Salah na tom byl podobně. Pro blonďatou krásku a její malou dceru rázem ztratil hlavu. Jejich vztah je prý natolik vážný, že se chtějí co nejdříve vzít. Podmínkou je však přestup jeho nastávající k islámu.

Už v říjnu se tak obě Britky přestěhují do Monastiru, kde její láska se svými rodiči v současnosti žije. Carley tam čeká půlroční studium nové víry a přípravy na plánovanou svatbu.

Čtyřiadvacetiletá britská modelka Carley Watts měla nastartovanou slibnou kariéru.
Autor: Facebook/Carley Watts
"Mohammed mi vysvětlil, že mě miluje a chce, abych byla jeho manželkou. Chápe, že glamour modeling je to, čím se živím a nesnaží se mě změnit. Ale říká, že jakmile se vezmeme, bude mé tělo patřit jen jemu očím," říká.

Mohammed je s tím, že jeho nastávající v prádle i bez něj spatřili tisíce mužů, smířený, před svými rodiči to však chce i v budoucnu zatajit. "Už to, že jsem svobodná matka, byl prý pro ně obrovský šok. V Tunisu jde o něco neslýchaného. Nemanželský sex je tam odsuzován a je právně postihnutelný," dodává Carley.

Láska zkrátka nezná hranic. Doufejme jen, že zamilovaná blondýna po pár měsících neztratí své "růžové brýle"...