Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Léto nám komplikuje vztahy: Za nevěru mohou hvězdy

Proč je vůbec léto ve vztazích tak komplikované? Pravdu hledejte ve hvězdách.
24. července 2013 | 07:00

Všimli jste si někdy, že léto je pořádnou zatěžkávací zkouškou pro naše vztahy? Bouřky jsou na denním pořádku nejen v přírodě, ale i v lásce! Jako kartářka dobře vím, o čem mluvím, protože lidé se na mě se svými trápeními obracejí každý den. Zamyslela jsem se nad tím, proč tomu tak je. Nic přece není náhoda!

To, koho potkáme na své cestě životem, a do koho se zamilujeme, má svůj hlubší smysl. I kdyby to byla jen láska na jednu noc, vždy je důležité se zeptat, proč jste se zrovna vy dva potkali a co se z vašeho vztahu můžete naučit. A v tom jsou velmi užitečné právě kartičky, protože nám otevírají bránu k poznání hlubších a skrytých souvislostí. Je dost dobře možné, že máte s vaší letní láskou karmické vazby z minulých životů, a právě díky nim jste se potkali. Někdy je pořádně vzrušující odhalovat, co se za tím vším vlastně ukrývá!

Jenomže láska, to není jen vzrušení a vášeň, ale někdy i smutek a trápení. Zahnul vám váš partner v návalu letní vášně? Nebo jste se snad zamilovali do člověka, se kterým nemůžete být? I zde pomohou karty, mají totiž vskutku čarodějnou moc. Odhalí vám nejen příčiny, ale také budoucnost a její důsledky. Že byste o ní možná raději nevěděli? Chyba!

Proč je vůbec léto ve vztazích tak komplikované? Za zvýšené množství nevěr, seznámení a lásek na jednu noc může nejen horké slunce a sezona dovolených. Pravdu hledejte ve hvězdách.
Autor: Shutterstock.com
Budoucnost totiž nikdy není stoprocentně jistá, máte ji ve svých rukou, a to, co nám osud připravil, lze vlastními činy ovlivnit. Abyste to však mohli udělat, musíte vědět, co se na vás chystá! Kdybyste si nevěděli rady, neváhejte, jsem tady pro vás na čísle 906 707 080 a ráda se s vámi podívám, co říká tajemná řeč karet o vaší lásce.

Proč je vůbec léto ve vztazích tak komplikované? Za zvýšené množství nevěr, seznámení a lásek na jednu noc může nejen horké slunce a sezona dovolených. Pravdu hledejte ve hvězdách. Začíná to již kolem 21. května, kdy Slunce vstupuje do Blíženců, znamení sbližování a flirtování. Ledaskdo z nás si právě koncem května a začátkem června uvědomí, že v lásce potřebuje změnu! Poté nastává období Raka, které je klidnější, ale pozor! 22. července Slunce vstoupí do ohnivého Lva, a to je doba té největší vášně v roce. Máte se tedy na co těšit!
Kartářka Martina
Autor: EMA

Článek připravila kartářka Martina

JSTE STÁLE TA DRUHÁ? Kdy se vám podaří najít někoho, pro koho budete vším? Kartářka Martina vám odpoví! Tel.: 906 707 080!

Autor: E.M.A. Europe