Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

8 otázek, které vašeho partnera zaručeně otráví

21. ledna 2013 | 07:00

I toho nejzamilovanějšího muže dokáží některé vaše otázky rozladit natolik, že se místo romantického večera dočkáte jen tiché domácnosti.

Na co myslíš, miláčku?

Toto je jedna z nejotravnějších otázek, které svým partnerům ženy pokládají. Vyslovujeme ji v těch nejnevhodnějších chvílích, jako je intimní chvilka po milování. V takovou dobu vám partner s největší pravděpodobností odpoví, že nemyslí na nic a věřte, že je to pravda.

Líbí se ti víc než já?

Otázky tohoto tipu, jsou pro váš vztah přímo smrtící. Neptejte se partnera, jestli se mu vaše sousedka, kolegyně nebo prodavačka v supermarketu líbí více než vy. Jako svou partnerku si vybral vás a ne ji. Jediné, čeho tím dosáhnete je fakt, že časem uslyšíte, ať mu dáte pokoj, a práskne dveřmi.

Láska není jen o sexu, většinou stačí pouhé objetí.
Autor: isifa.com
Miluješ mě?

Položíte-li partnerovi tuto otázku, zajisté chcete slyšet „miluji tě nejvíc na světě“. Jenže takto vám váš partner odpoví napoprvé, možná i na popáté, ale rozhodně ne každý den až do konce života. Nechte svého muže trochu vydechnout a dejte mu prostor, aby taková důležitá slova vyslovil sám od sebe. Určitě se dočkáte.

Ty se na mě zlobíš?

Je váš partner zamlklý? Nebuďte vztahovačná, možná to s vámi vůbec nesouvisí. Věřte, že muži většinou jdou na věc zpříma, proto pokud se na vás zlobí, oznámí vám to.

S kým jsi to mluvil a o čem?

Zazvoní telefon a on si s bujarým "Nazdar Franto", jde s kamarádem popovídat do vedlejšího pokoje? Nechtějte po něm, aby vám do detailu odříkával o čem se spolu bavili. Stejně jako vy, když se bavíte s kamarádkou, má nárok na vlastní soukromí.

Líbím se ti ještě? Nepřipadám ti tlustá?

Pokud chcete slyšet pravdu, pak se určitě neptejte svého partnera. Při těchto otázkách se váš partner cítí jako v pasti, ať totiž odpoví jakkoliv, má pocit, že to bude špatně. Ruku na srdce, vy nechcete slyšet, že jste pořád krásná, tomu totiž nevěříte, a nechcete ani slyšet, že jste ztloustla. Tak proč takovou otázku vůbec pokládat.

Kam jdeš?

Díváte večer společně na televizi a váš partner najednou vstane a někam jde? Je nanejvýše pravděpodobné, že jde na záchod, či do kuchyně, a tak není potřeba aby jste vyzvídala kam jde. S největší pravděpodobností vám totiž s povzdechnutím odpoví nikam.

Vztah se ženatým mužem si dobře rozmyslete. Budete nešťatsná.
Autor: Profimedia.cz
Už budeš?

Je více než pravděpodobné, že po takové otázce opravdu bude, ale naštvaný. Možná máte ještě spoustu povinností, ale nesnažte se jej popohnat a tím mu dávat najevo, že vás milování s ním vlastně nezajímá, raději si intimitu s partnerem užijte a vyprané prádlo nechte až napotom.