Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

O čem ženy sní? O sexu s jinou ženou a znásilnění!

25. května 2012 | 20:43

Nemějte výčitky, všechno je povoleno! Není nic špatného snít a představovat si v bdělém stavu neuvěřitelné situace. Erotické představy mohou mít totiž sebeuzdravující účinky.

Přestože jste šťastně zadaná, sníte třeba o sexu se ženou, sousedem nebo mnohem mladším mužem… Užívejte si své fantazie bez zábran, je to zdravé!
Sexuální představy má každá z nás, jedna míň, druhá víc.

Vždyť většinu lidí během pohlavního styku přivede k vyvrcholení více to, co se odehrává v jejich představách, než právě probíhající realita.

Dalo by se říct, že sny jsou takovým klíčem k naší duši.

Spánek napoví

Sny odhalují nenaplněné potřeby v partnerství, pomáhají vyřešit i konflikty z dětství a přeměnit bolestivé pocity na pocity příjemné. Náš mozek se nechce zaobírat pocity izolace, bezmoci, osamělosti. Mysl raději vytváří svět fantazie, kde všechny strasti přeměňuje na slasti.

O čem sníme

Zatímco ženy v představách častěji spojují obecně sex s láskou, u mužů je běžnější, že obojí oddělují a sex vnímají jenom jako zábavu (jak „překvapivé“...) V mužských fantaziích se to točí především kolem tělesných partií a fyzické krásy, my ženy sníme spíš o svádění a romantice. Přesto nejsme žádné světice –  podle průzkumů to ve svých představách umíme také pěkně rozjet!

5 našich nejtajnějších erotických fantazií:

1.    Sex s jinou ženou
2.    Svádění mladšího muže
3.    Fantazie, že je žena znásilněna
4.    Sex s mužem v uniformě
5.    Sex s celebritou

Sex
Autor: Profimedia.cz

Autor: Kema, dit