Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nejsladší společník na netradiční rande

Užijte si netradiční májové rande!
23. dubna 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Květen, měsíc lásky a zamilovaných se nezadržitelně blíží a s ním i doba romantických schůzek a dostaveníček. K takovým setkáním neodmyslitelně patří inspirativní jídlo, pití a samozřejmě sladký dezert. Vsaďte třeba na večerní posezení s Carte d’Or, dobrodružnou hru nebo servírování zmrzliny z vlastního těla.

Máte rádi přírodu? Vyměňte obyčejný jídelní stůl za romantické posezení na terase nebo v altánku, kuchyňskou zářivku za světlo svíček a pozvěte svou lásku na sladký dezert. Odložte mobilní telefon a sami vytvořte osobitou pozvánku na sváteční papír jen pro svého miláčka. Zmrzlinový pohár pro svou lásku snadno připravíte z praktické vaničky Carte d‘Or. Do té pravé zamilované nálady vás navodí například příchuť karamelu, belgické čokolády nebo lehké jogurtová s lesním ovocem. Sladká tečka pod hvězdnou oblohou může být příjemným zakončením dne pro vás oba.

Překvapte svého milovaného nečekanou hrou, která je pro první květnový den jako stvořená. Zavažte vaší lásce oči hedvábným šátkem a udělejte mu pohodlí. Vkládejte mu do úst lžičku zmrzliny pokaždé v jiné příchuti a schválně ho nechte hádat, jestli cítí na jazyku Carte d‘Or Jahodu nebo Carte d’Or Tiramisu. Za každou správnou odpověď ho můžete odměnit láskyplnou hubičkou. Jeho reakce vás dostanou!

Příjemné posezení s přáteli nad lahodnou zmrzlinou.
Autor: Carte d'Or

Jste akční pár, který má rád dobrodružství? Vzpomeňte si oblíbenou táborovou hru, ve které jste se krok po kroku dostávali přes zašifrované zprávy a indicie k pokladu. Poschovávejte po bytě zamilované vzkazy a naveďte svého vyvoleného či vyvolenou do ledničky. Miska se zmrzlinovým pohlazením od Carte d‘Or s příchutí Caffe Latte se může stát ideálním pokladem, který stojí za to hledat.

Jestli se vám zdá podávání dezertu z misky nebo talířků na první květnovou noc příliš všední, zvolte servírování přímo z vlastního těla. Díky Carte d‘Or ve vaničce můžete pohodlně nabrat přesně takové množství, které doopravdy chcete. Uvidíte, že tato ledová pochoutka dokáže na rozpáleném těle činit hotové zázraky.

Zmrzlina není jen obyčejná sladká pochutina, kterou sníte a nic po ní nezůstane. Díky Carte d‘Or můžete prožít příjemný večer s přítelem, zahrát si netradiční hry, nebo dokonce zabrousit do tajů erotiky. Neváhejte si zpříjemnit máj, lásky čas!