Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Blesková seznamka: Najdeme vám partnera dle vašich požadavků

Blesková seznamka
5. března 2012 | 05:00

Stále marně hledáte muže či ženu svých snů? Nechcete být už déle sami? Využijte služeb naší Bleskové seznamky! Více než 1000 profilů. Denně SMS s novými kontakty zdarma!

Zapomeňte na schůzky naslepo! Věčná zklamání z nevydařených vztahů. Blesková seznamka totiž funguje na základě shody. To znamená, že Vám najdeme partnera, který bude přesně odpovídat Vašim požadavkům.

U této služby je samozřejmostí i denní zasílání SMS s novými kontakty zdarma! A to i v případě, když se zaregistruje nová osoba, která odpovídá Vašim kritériím!

Jednoduchá registrace

Hledáte už dlouho? U nás najdete! Stačí, když zavoláte, sdělíte Vaše požadavky a my Vám na základě shody doporučíme vhodného partnera.

Nezáleží na tom, zda jste z Prahy či Starého Hrozenkova. V naší databázi je už teď více než 1000 profilů seznámení chtivých mužů i žen všech věkových kategorií z celé České republiky.

Diskrétně a bez rizika

Jen přes naši Bleskovou seznamku. Ve chvíli, kdy pro Vás nalezneme vhodného partnera, Vás kontaktujeme a pokud budete souhlasit, ihned Vás s ním spojíme.

Obavy z nepříjemných setkání nejsou na místě. Tato seznamka funguje naprosto anonymně a diskrétně. Vhodné partnery spojujeme přímo my. Vaše telefonní číslo se tedy od nás nikdo nedozví.

Stále marně hledáte? U nás najdete!

Autor: red