Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Erotika na dovolené ve třech: Vemte s sebou milence!

25. května 2010 | 00:00
Prezentace klienta |

Čas dovolených se blíží mílovými kroky. Přemýšlíte letos o něčem originálním? Popusťte uzdu své fantazie a naplánujte si dovolenou ve třech! Vemte s sebou svou milenku či milence.

Nekonečná a vytrvalá zima je konečně pryč, jaro je v rozpuku a čas letních dovolených pomalu ale jistě klepe na dveře. Ať už se chystáte relaxovat někam k moři, pokořit nějaký ten vrcholek nebo budete objevovat krásy naší země, letní dovolená bývá pro většinu z nás i příležitost pro mnohá sexuální dobrodružství.

Náhodný sex s ohnivým krasavcem nebo neodolatelnou bohyní má jistě svoje kouzlo, ale nese s sebou jistá rizika. Na vášnivou noc pak můžete leckdy dlouho vzpomínat ve venerologických ordinacích (v tom lepším případě). Nebudete ani první, ani poslední. Mnoho žen se již nechalo zlákat jižanským temperamentem a lichotkami, dovolenkové vztahy však v drtivé většině případů skočily hned druhý den ráno, nejpozději pak nástupem do letadla.

Pokud vyrážíte na dovolenou se svým partnerem či partnerkou, pravděpodobně se spíše budete těšit na vášnivé noci strávené společně. To automaticky nemusí znamenat pouze změnu prostředí v zaběhnutém stereotypu, ale i impuls k erotickým experimentům.

Dovolená i sex ve třech

Erotické prádlo funguje jako spolehlivý stimulant a z mužů dělá plemenné býky (většinou).

Můžete však také vyzkoušet přizvat k milování někoho „třetího“. Zdá se vám to naprosto nemyslitelné? Chtěli byste to zkusit, ale nevíte, jak na to váš protějšek bude reagovat? Věřte, že na něho (nebo na ni) nebudete muset žárlit nebo se ostýchat. Vašeho partnera Vám jistě nepřebere, nebudete ze něj muset platit zájezd ani se s ním dělit o svůj pokoj. Bude opravdu diskrétní, poslušný a když vás přestane bavit, zavřete ho do skříně.

Že nevíte, o kom je řeč, a říkáte si, jestli jsme se úplně nezbláznili Zde je několik tipů na „ideálního milence nebo milenku“, kteří zaručeně okoření sex na vaší dovolené. A nejen tam ..

Vesele a hravě s Fun Factory

Nová řada pomocníků a pomocnic Click 'n' Charge s kontaktním magnetickým dobíjením, které dává výrobkům 100% vodotěsnost. Jak je u FunFactory zvykem - vyrobeno z hypoalergenního lékařského silikonu. Německá preciznost, elektronické ovládání a hravý i originální design. Prostě Fun Factory.

Fun Facory
Autor: www.FunToys.cz

Více informací k tomuto výrobku na www.funtoys.cz


Vodotěsná a ohebná G-Ki od JeJoue

Hlavní předností G-Ki je možnost přizpůsobení tvaru individuálním potřebám každé uživatelky. Tvarovatelné tělo umožňuje současnou vaginální i klitorální stimulaci. G-Ki je vybavená množstvím masážních programů, které vám ráda nabídne i při koupelnových hrátkách. 100% vodotěsná, prostě geniální.

G-Ki od JeJoue
Autor: www.JeJoue.cz

Více informací k tomuto výrobku na www.jejoue.cz


Dokonalá milenka Tenga FLIP Hole a BLACK Hole

Sice vypadá jako sprchový gel nebo pěna na holení, ale zdání - v tomto případě dokonce záměrně – klame. Uvnitř této „tuby“ se skrývá opravdu dokonalá milenka kdykoliv připravená uspokojit vaší touhu. Nevěříte? Vyzkoušejte! Protože kdo jednou zkusí, už nechce jinak.

Tenga FLIP Hole a BLACK Hole
Autor: www.Honitka.cz

Více informací k tomuto výrobku na www.honitka.cz


A pokud snad ještě váháte, shlédněte následující video:



Dvojitá rozkoš s INA od LELO

INA je pro ženy, které chtějí vše a hned. Elegantní a stylová pomocnice, která se současně a přesně zaměří na obě nejvíce erotogenní zóny ženy. Díky precizně vypracovanému a ergonomicky tvarovanému tělu je INA příslibem maximální intenzity rozkoše s minimální námahou.

INA od LELO
Autor: www.LELOdesign.cz

Více informací k tomuto výrobku na www.lelodesign.cz