Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena z Výměny manželek: Vyměnila manžela a opustila 6 dětí!

Petr Havránek je teď na péči o šest dětí sám.
16. ledna 2010 | 05:00

Byla hvězdou televizní show Výměna manželek. Teď utekla od manžela a šesti dětí! Tak skončil vztah Karly (38) a Petra (41) Havránkových.

Z útěku ženy se Petr jen těžko vzpamatovává, děti jím moc trpí. „Našla si přítele a zkusila drogy,“ konstatuje smutně Petr. Výměnu manželek si tak prožívá podruhé…

Když se loni v březnu manželé Havránkovi objevili ve Výměně manželek, všechno byla jen hra. Rodina v té době žila ve velmi skromných poměrech na jednom z ostravských sídlišť. Karla se ocitla v rámci Výměny v domě ředitele poděbradské školy, starala se o jeho jediného syna a netajila se tím, že by se jí podobný život zamlouval.

„Po skončení natáčení nastoupila do práce. Našla si tam přítele a zkusila s ním drogy,“ naznačil Petr příčinu rozpadu vztahu. Ten přitom relativně dobře fungoval 18 let. „Za tu dobu sice měla 20 chlapů, ale kvůli dětem jsem dělal, že se nic nestalo,“ popsal Havránek recept na spokojené manželství. To ale začalo krachovat v době, kdy se po odvysílání Výměny ocitl ve vězení. Za pár měsíců Karla nadělala tolik dluhů, že rodina přišla o byt.

Petr Havránek je teď na péči o šest dětí sám.
Autor: Reprofoto TV Nova

„Nemohl jsem tušit, že to takhle zmrví,“ kroutí Havránek hlavou. Když se vrátil, neměl ani byt, ani manželku. Jen svých šest dětí. V současnosti s nimi žije v jihomoravském Podivíně u kamarádky Ivy (39), která sama vychovává čtyři vlastní děti.

Když ve Výměně manželek Karla telefonovala se svými dětmi, neubránila se slzám. Teď jim nepošle ani esemesku a o svém útěku od dětí nechce hovořit. „Nebudu se s vámi o tom bavit,“ řekla včera Blesku.

Autor: Michal Budík