Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pornoherečka radí: Jak na sex v autě – s pikantní osobní zkušeností

Video se připravuje ...
VIDEO: BPŽ
3. listopadu 2018 | 06:00

Ať už jste na cestách, jste spontánní nebo jen nemáte kam jinam jít, auto může být místem, kde se odehrají vaše erotické hrátky. Není auto jako auto a v každém je trochu jiný prostor. Tarra White si se mnou povídala o tom, jaké polohy v autě jsou nejlepší, a zpestřila to svou osobní historkou.

„Podle mě je nejlepší poloha, když muž sedí a žena je na něm. Je to poloha, která se v autě přímo nabízí. Pokud máte velké auto a můžete si položit sedačku, v podstatě se dá dělat bůhvíco, ale vždycky se musí člověk poskládat tak, aby mu to bylo příjemné,“ vysvětlovala Tarra White.

Sex v jedoucím autě a s řidičem k tomu se rozhodně nedoporučuje a může to potvrdit i Tarra, která s tím má vlastní zkušenosti. „Jednou jsem zažila sex i za jízdy, což nedoporučuji, není to úplně fajn, zvlášť když zastavíte na červené. Experimentovala jsem takto v svých mladých letech. Bylo to přesně tak, řidič seděl, žena na něm, avšak k volantu bylo málo místa a k řadicí páce ještě míň. Takže jsme se dokodrcali na nejbližší možnou zastávku a tam už se to dodělo,“ smála se Tarra.

Pokud si na nějakou speciální příležitost objednáte limuzínu, potom si můžete užít nerušeného sexu se spoustou místa a sklenkou šampaňského. To je už ale pro některé trochu nedosažitelný luxus. „Dobré místo na sex je i v kufru u auta, pokud tam zrovna nemáte kufry sbalené na dovolenou, ale možná je úplně nejlepší dělat to opřená o auto než v autě.“