Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nevěrnice se svěřily: Partner mě nachytal při činu!

  • 21. srpna 2018 | 06:00

    Nevěra není nic chvályhodného. Jak by bylo na světě krásně, kdyby si lidé byli věrní, ale jsme bohužel druh, který má k nevěře velké sklony. Jsou jedinci, kteří podvádějí pravidelně – a prochází jim to. Jiní podvedou třeba jen jednou. Mnohdy se to stane i těm z nás, které byly přesvědčené, že by se jim to nikdy stát nemohlo. Tohle je pár příhod hříšnic, které podváděly.

  • Sandra


    Autor: profimedia.cz
    Je to už asi rok starý příběh mého bývalého kolegy z práce… Na internetu se bavil na různých seznamkách atd. Našel si takhle milenku z jiného města asi 60 km od sebe, takže se mu podařilo na pár nocí zmizet. Jenže se stalo, že milenka se zamilovala a začala ho nahánět. Nevěděl, jak se jí zbavit. V létě jel s manželkou na dovolenou někam k Tatrám, seděli před chatou a najednou se tam objevila milenka. „Dobrý den, hledám tady kamarády, měli by tady být někde ubytovaní...“ A tak dál. Kolegova manželka, dobrá duše, nabídla kafíčko, osvěžení, posléze víno, nakonec přespání. Chudák kolega si říkal: Tohle je konec, to musí prasknout. A opil se. Jaké bylo jeho překvapení, když se v noci vzbudil a slyšel hekání z vedlejšího pokoje. Jeho žena a jeho bývalá milenka si to pěkně rozdávaly. Nic neprasklo, takže ani nemohl říct, že je viděl. No a od té doby mu občas jeho manželka říká: „Co kdyby přijela na návštěvu Lenka? Je to skvělá holka a kamarádka, hodně si píšeme a chtěly bychom zapařit.“

  • Radka


    Autor: iStock
    Když jsem byla ještě na střední, tak jsem chodila s klukem, který studoval v Ostravě. Šli jsme tenkrát večer na bowling, bylo nás asi dvanáct, znala jsem všechny, jen toho, který seděl naproti mně, ne. Pořád se na mě usmíval a pak zavírali a museli jsme se přesunout do jiné hospody. Místo mi vyšlo, že jsem seděla vedle něj, seznámili jsme se a povídali si v kuse dvě hodiny. Přítel byl naštvaný, šel na panáka k baru s ostatními a u stolu s námi seděl jen jeho nejlepší kamarád. Ten kluk mi dal ruku na stehno a řekl: Pojď se mnou na záchod. Kamarád jen koukal a já mu řekla, že kdyby mě přítel hledal, tak je mi blbě. Prostě jsem nepřemýšlela a šla. Jenže chlapec byl tak nalitý, že jsme sice byli nahatí, ale on byl nepoužitelný. Jenže když už jsem si oblékala kalhoty, tak se za mnou otevřely dveře – a tam přítel. Ten řádil, chlapec utekl pryč a mě tam nechal. Měla jsem všechny věci u přítele na koleji, tak jsem musela prostě lhát, že nic nebylo a on mě sváděl (fakt nic nebylo, ale úmysl byl jasný), málem mě před všemi zfackoval, ale vzal mě na kolej se vyspat. Druhý den mi odpustil, že za to nemůžu, ale jakmile jsem byla doma, už jsem mu psala, že je konec. Bylo jasné, že ten jeho kamarád by mu to jednou stejně řekl.

  • Ilona


    Orgasmus
    Autor: iStock
    Jednou měl bývalý narozeniny a byla tam celá jeho famílie a kamarádi. Akce veliká a přišel tam jeden, kterého jsem neznala. Byl tuze sympatický. Když jsem šla na WC, potkali jsme se ve dveřích. Hned jsem ho tam zatáhla a neměl šanci. Takhle jsme na ten záchod šli asi třikrát a v noci jsme shodou okolností spali na letišti já, přítel a on. Jistěže jsme si to rozdali vedle spícího přítele!

    Podívejte se, jak probíhá swingers párty:

    Video se připravuje ...
    Jak to probíhá na swingers party? Pornoherečka se podělila o své zkušenosti • VIDEO: BPŽ

  • Hana


    Autor: iStock
    Můj táta mi do hlavy hudroval, že nevěra je pěkný humus. Neustále mi to opakoval. Když jsem se svým tehdejším přítelem byla pět let, tak jsem trošku ujela. Bohužel jsme já i otec chodili do stejného podniku na pivo a on mě tam viděl s „milencem“. Bylo mi dvaadvacet let. Večer jsem dostala morální slovní sodu, jak jsem totální ignorant, že nechápe, jak mohu být nevěrná svému příteli a kdesi cosi. Týden na to, když máma byla mimo město u svých rodičů, tak jsem přijela ze školy o den dřív. Při vstupu do obýváku jsem ztuhla. Přivítal mě tátův holý zadek, jak „otírá“ něčí zadek před ním. Máma to rozhodně nebyla! Hned následující pátek jsem si teda užila veřejně s milencem podruhé, a to plnohodnotně před svým otcem, který už žádný „vtip“ o mé partnerské morálce neřekl. Ovšem nynějšímu partnerovi bych už nevěrná nebyla a táta dostal rozum taky. S mámou má již krásný vztah a tráví čas společně.

    Podívejte se, jak redaktorka vyzkoušela sex s umělým mužem:

    Video se připravuje ...
    Redaktorka vyzkoušela sex s umělým milencem • VIDEO: youtube/vice

  • Zuzana


    Autor: iStock
    Byla jsem kdysi dávno u milence, který měl výrobu – činírnu kůží. A najednou mu při tom volala žena, že jede domů. Ve shonu mě odvedl přes dvůr schovat, prý do haly, a zamkl zvenku. Hala byla plná šňůr, na kterých visely předložky, kůže a nevím co všechno, děsně tam foukalo, byla tma, já se bála, klepala se zimou – a co víc, šíleně to tam smrdělo! Nechal mě tam pomalu půl hodiny a ten smrad, když si na to vzpomenu, tak cítím dodnes!

  • Jindra


    Autor: iStock
    Načapal mě jednou přítel s milencem přímo v posteli. V tu chvíli by se ve mně krve nedořezal, ale vzhledem k tomu, že vedle postele bylo nářadí (poprosila jsem milence, aby mi poupravil poličku), tak říkám: „Pořád sis stěžoval, že vrže postel, tak ji nastavujeme, aby ses mohl vyspat. Kdybys taky doma něco udělal, tak nemusím zvát hodinového manžela.“ Otočil se, sedl si v obýváku, milenci zaplatil. Od té doby kdykoli něco doma potřebuju opravit, stačí jen říct.

Diskuse ke článku
.