Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zapomněla ses oholit? Tyhle věty nechceme slyšet před sexem!

  • 18. srpna 2018 | 06:00

    Nahota je intimní, mnoho z nás není se svou postavou stoprocentně spokojeno, a když se máme svléknout před mužem při sexu, potřebujeme si dodat odvahu. Sebevědomí nám dodává fakt, že muž po nás touží a zbožňuje každý kousek našeho těla a dává nám to jasně najevo. Pokud ovšem vypustí muž z úst v okamžiku, kdy jsme nahé, jednu z těchto poznámek, je nálada ta tam a sex je v ohrožení.

  • Nechceš trochu ztlumit světlo?


    Autor: iStock
    Muž by si měl uvědomit, že pokud se žena cítí dostatečně sebevědomě, nechá světlo zapnuté, a on by si toho měl vážit. Co by za trochu světla dala spousta jiných mužů, kterým ženy světlo zhasínají pokaždé. Nám se touhle jednou hloupou větou začne honit hlavou pochybnost o tom, že se mu líbíme, a komplexy zastíní celou situaci.

  • Měla bys přibrat!


    Autor: iStock
    Některé z nás si těžko udržují postavu bez kil navíc, jiným zase nejdou kila nabrat. Každá taková necitelná kritika je zásah do sebevědomí. Pokud je to řečeno jako výtka, pak je jasné, že nebudeme chtít, abyste se toho vyhublého těla dotýkali.

    Podívejte se, co se děje v těle během sexu:

    Video se připravuje ...
    Sex ve dvou minutách: Co se při milování děje ve vašem těle? • VIDEO: youtube/glamour

  • Ty ses zapomněla oholit?


    Autor: iStock
    V zápalu vášně si mnoho mužů malých drobností a nedostatků nevšimne. To, že jsme ráno zaspaly a neoholily se, je jedním z nich. Pokud ovšem některý z mužů utrousí tuhle poznámku, co si tím pomůže? Je samozřejmě hrozně důležité, jakým tónem to prohlásí a v jakém kontextu, ale většinou by raději měl držet jazyk za zuby.

    Tohle tedy v posteli slyšet nechceme: 

    Video se připravuje ...
    Tohle v posteli slyšet nechceme! • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)

  • Máš jedno prso větší!


    Autor: iStock
    Ano, téhle anomálie, která mimochodem není vůbec tak unikátní, jsme si jistě za celý život nevšimly, a tak je nutno, aby nám to někdo připomenul... Někdy jsou rozdíly nepatrné, jindy je to viditelný rozdíl a vezměte jed na to, že si z toho určitě děláme hlavu a patří to do dlouhého seznamu našich komplexů.

  • Přemýšlela jsi někdy, že budeš chodit cvičit?


    Autor: iStock
    Pane jo, jak tohle může nějaký chlap říct, když se před ním svlečeme do naha a jsme v podstatě bezbranné? OK, ta volba přivést si tohohle blba do ložnice byla naše, ale takhle se moc daleko nedostane. Další citlivá oblast, do které by se muži rozhodně neměli pouštět. Jestli chtějí mít někdy sex!

  • Nejsi těhotná?


    Autor: Shutterstock.com
    Jako že máme velké břicho, větší prsa – nebo jak to jako myslel? Co to znamená, když se na tohle chlap zeptá? Je to určitě něco o zvětšování křivek, a pokud nejsme těhotné, je to opět cesta k sexuální hladovce.

Diskuse ke článku
.