Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Teď jedině sex ve sprše! Polohy, které vám ho usnadní

  • 7. srpna 2018 | 06:00

    V těchto letních parnech se člověk zpotí okamžitě, jakmile vyjde ze sprchy, jakákoli aktivita je vlastně vysilující a namáhavá. Paradoxně chuť na sex v teplém počasí stoupá, vše je mnohem lépe prokrveno, a tudíž si ho také více užíváme. Vyzrajte na vedro sexem ve sprše, tyhle polohy vám ho usnadní.

  • Zezadu vestoje


    Autor: iStock
    Tato poloha vám nabízí velkou stabilitu a také v tomto úhlu průniku stimuluje penis bod G, takže to je pro vás velká výhra.
    Jak na to: Oba dva si stoupnete za sebe, vy dopředu, nohy mírně od sebe, stabilizované na podlaze. Zapřete se o kolena, stěnu sprchy nebo cokoli, co vás podrží, až do vás bude zezadu vnikat partner.

  • Baletka


    Autor: iStock
    Tato poloha je už trochu složitější na balanc. Pokud má partner možnost se zapřít o stěnu sprchy, určitě to bude jednodušší.
    Jak na to: Stojíte čelem proti sobě, vy zvednete jednu nohu, omotáte ji partnerovi kolem stehna, nebo pokud máte ve sprše schůdek, můžete ji položit na něj, abyste byla ještě stabilnější. Podsadíte pánev a partner do vás zepředu proniká.

    Podívejte se na video, jak si vybrat svou první erotickou pomůcku:

    Video se připravuje ...
    Jak si vybrat svou první erotickou pomůcku a na co si dát pozor • VIDEO: Adam Balažovič/bpž

  • Na stojáka


    Autor: iStock
    Poloha je vhodná pouze pro ty dvojice, kde je muž větší a má silné paže. Jinak je náročná na balanc, především partnerův.
    Jak na to: Stojíte proti sobě, partner vás zvedne a vy se kolem něj obtočíte nohama. Muž vás nadzvedává nahoru a dolů a vy se můžete za jeho hlavou opírat o stěnu nebo se ho držet pevně kolem krku.

  • Sólo akce


    Autor: iStock
    Sprcha je výborná i v případě, že jste právě bez partnera nebo není zrovna po ruce. Masturbace ve sprše je totiž velice příjemná, především v horkých dnech.

    Jak na to: Dráždit se můžete všemi možnými způsoby, ale proud tekoucí vody vyvíjí příjemný tlak, takže si sprchou můžete přejíždět po celém těle a zastavit vždycky tam, kde vám to bude nejpříjemnější. 

Diskuse ke článku
.