Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nazpívaly písničku během orgasmu: Jak těžké je udržet koncentraci?

Video se připravuje ...
Dívčí kapela Adam
VIDEO: Adam
5. června 2018 | 06:00

Znáte video, ve kterém ženy předčítají svou oblíbenou pasáž z knihy a při tom jsou stimulovány až k orgasmu? Tento projekt, který se jmenuje Hysterická literatura, zaujal holandskou kapelu Adam natolik, že se rozhodla natočit píseň, při níž všechny tři členky skupiny postupně vyvrcholí. Celou dobu stimulace se tedy budou pokoušet zpívat!

 

„Věděly jsme, že zpívání v tomto stavu bude velice náročné. Nijak jsme se na to nepřipravovaly, inspiroval nás projekt Hysterická literatura a rozhodly jsme se jet to na první dobrou,“ prohlásila v rozhovoru pro portál Noisey Suzanne, jedna z členek kapely Adam. Písní chtěly poukázat na krásu ženské sexuality.

Video přitom natáčel štáb, který byl složený pouze z mužů. Ti se dámám svěřili, že to byl ten nejrajcovnější projekt, na kterém kdy pracovali. „Na začátku jsme se cítili trochu divně, celý tým byl tvořen muži. Oni byli ale zaražení ještě více než my. Celou dobu mlčeli a nebyli schopni ze sebe dostat slovo, nakonec prohlásili, že to byla nejlepší věc, kterou kdy točili,“ smála se Sanne, další členka z trojice dam. Pokud ale doufáte, že Adam natočí více videoklipů na podobné téma, musíme vás zklamat. Kapela se totiž v létě 2017 rozpadla.