Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jak dráždit klitoris: 7 způsobů, ze kterých budete šílet!

19. listopadu 2021 | 06:00
Malý, ale jedinečný a pro ženskou rozkoš nepostradatelný orgán, který s námi při správném a citlivém zacházení dokáže udělat neuvěřitelné věci! Co byste měla o dráždění klitorisu říct svému partnerovi, abyste si pokaždé přišla na své?

Orgasmus zaručen

„Ve skutečnosti neexistuje žádný standardní a univerzálně použitelný způsob té správné stimulace, který by fungoval pro každou ženu,“ zdůrazňuje americká vztahová a sexuální terapeutka Vanessa Marinová. A protože některé ženy jsou schopné dosáhnout vyvrcholení pouze při dráždění klitorisu a takzvaný klitoridální orgasmus může být mnohem intenzivnější než ten dosažený vaginálně, je důležité objevit a zjistit, jaké způsoby stimulace dokážou zaručit tu největší extázi.

Předveďte mu, jak na to

„Měl jsem milenky, které jednoznačně upřednostňovaly přímou stimulaci klitorisu, a pak i takové, které dávaly přednost té rafinovanější, nepřímé – to znamená třeba stimulaci kroužením prstů kolem jeho hrbolku nebo třením přes látku kalhotek, případně o mé stehno,“ svěřil se dvaatřicetiletý Martin. Otevřená komunikace je zkrátka základem. Nebojte se svému milenci názorně při masturbaci ukázat, co a jak má dělat, jak rychle a s jakou intenzitou, aby vás dokázal pořádně rozpálit.

 

Klitoris není jen "knoflík"

Šikovný a pozorný partner rychle pozná, co s vámi jeho doteky dělají. A jelikož klitoris není jen malinkatý vyčnívající „knoflík“, jak si muži často myslí, ale patří k němu i okolní tkáň, neméně citlivá, fantazii se ve způsobech, jak vás přivést k nezapomenutelnému orgasmu, meze nekladou. Krouživé pohyby přes malé stydké pysky, poklepávání, lízání, sání, šimrání pověstného hrbolku peříčkem nebo hedvábnou látkou, střídání počtu prstů zapojených do „akce“ a tak dále...

Práce prstů

Nechte ho experimentovat a důkladně zjišťovat, co s vámi dělají různé způsoby dráždění. Každý muž je objevitel, takže bude jistě nadšeně souhlasit. Poraďte mu, ať zkusí klouzat prsty potřenými lubrikačním gelem diagonálně odshora dolů po celé délce stydkých pysků, nechte ho mačkat tuto oblast a jemně tahat za vrcholek klitorisu pomocí dvou, pak tří, nebo dokonce čtyř prstů.

Použití tlaku

Vyzkoušejte vše od lehkých, jakoby letmých doteků po silné naléhavé stlačení kůže mezi palcem a ukazováčkem. Jakmile zjistíte, jaká síla tlaku vám nejvíce vyhovuje, stiskněte ruku partnera a donuťte ho, ať začne rukou pohybovat nahoru a dolů. Jde o stejný druh ruční práce, který je zvyklý praktikovat při vlastní masturbaci, a váš klitoris to jistě ocení. Odmění se bouřlivým orgasmem.

Stopka těsně před finále

Pro tuto techniku musíte znát své tělo a jeho reakce opravdu velmi dobře, abyste dokázala poznat ten správný okamžik pro udělení „stopky“. Udělejte si pohodlí a svěřte se do péče milence. Nechte ho se snažit a vydržte až do „posledního bodu návratu“, neboli chvíle, kdy budete cítit, že váš orgasmus je na spadnutí. Pak se rychle odtáhněte a dejte si pauzu v podobě lehkých doteků a laskání výhradně v okolí klitorisu. Když stupeň maximálního vzrušení opadne a vzápětí díky „nevinnému“ škádlení opět začne narůstat, přikažte mu opět ruční práci. Pokud máte dost sil, můžete takto své vyvrcholení oddalovat několikrát, o to silnější bude konečná extáze!

Zkuste vibrátor na klitoris

Erotické hračky nejrůznějšího druhu jsou samozřejmě spolehlivým způsobem, jak zabránit stereotypu, okořenit společné noci, zvýšit potřebné sexuální napětí a odhalit nové možnosti svého i partnerova těla. Prodávají se vibrátory s masážní hlavicí nebo speciálním dráždidlem klitorisu, zkusit můžete také párový vibrátor. Unikátní jsou tzv. kmitající vibrační jazyk nebo minivibrátor (nasazuje se na prst) na klitoris, které se dají sehnat v obchodech a e-shopech s erotickými pomůckami.

Využijte, co dům dal

Není zrovna po ruce žádný milenec? Odjel partner na týdenní služební cestu a nemáte k dispozici vibrátor nebo jiného sofistikovaného pomocníka? Porozhlédněte se doma po alternativní sexuální hračce. V různých anketách se ženy přiznávají, že pro zajištění vlastního uspokojení s úspěchem používají ovladače televizorů, vibrující elektrický zubní kartáček, skvěle prý funguje také tření klitorisu o froté ručník, polštářek nebo kartáč na vlasy s měkkými a ohebnými silikonovými hroty.

TIP NA VIDEO: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu.

Video se připravuje ...
Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

 

Autor: sip