Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Poloha 69: Proč ji muži milují a jak se v ní stát přebornicí?

  • 13. května 2023 | 06:00
    Podle celé řady průzkumů jde o suverénně nejoblíbenější sexuální polohu a najít muže, který by ji nezbožňoval, se vám zřejmě jen tak nepodaří. Proč je pro pány tvorstva tak zásadní a dokáže je rozpálit už jen představa, jak si ji (kdykoli) užívají?
  • Dokonalá předehra

    Autor: iStock.com

    Poloha 69 je elegantním a více než příjemným řešením, jak vám může poskytnout požadovanou předehru a přitom si přijít na své. Není vůbec neobvyklé, že se díky dráždění tímto způsobem vzájemně přivedete k orgasmu i bez následně plánovaného pohlavního styku. Muži dobře vědí, co a proč dělají – právě takto se jim dostává přímo luxusního orálního laskání, a i když se jejich partnerka k tomuto druhu aktivity běžně třeba moc nemá, v této poloze, kdy je stejná rozkoš současně poskytována i jí, se většinou nechá mnohem snadněji přemluvit.

  • Výhled pro bohy

    Autor: shutterstock

    Když má partner váš klín přímo u své hlavy, je to pro něj mimořádně silný erotický vjem! Nestyďte se proto být nahoře a tento pocit mu dopřejte. Nebudete litovat! Když partner leží pod vámi a uspokojuje vás ústy, může pohodlně stimulovat celou oblast genitálií – nejen klitoris, ale také vaginu, citlivou hráz nebo oblast konečníku, což ho neuvěřitelně vzrušuje. A navíc – užívá si přitom dosyta vynikající výhled na to, co chce vidět (muži jsou, jak známo, vizuálně vzrušiví a potřebují sledovat vaši nahotu, zpocenou kůži, odhalený zadeček a tak dále).

  • Pokud nestíháte, střídejte se

    Autor: iStock

    Intenzivní vzájemné mazlení rozvíjí silnou intimitu v páru. Pokud řeknete ano této pozici, muž bude na vrcholu blaha už jen z vašeho souhlasu. Cítí se maximálně milován, bezvýhradně přijímán a ztrácí veškeré zábrany, když ho žena vášnivě uspokojuje během toho, co on sám poskytuje vzrušující prožitek jí. Pokud máte problém s tím, soustředit se na dvě věci najednou, tedy vychutnat si vlastní vzrušení, když současně orálně uspokojujete partnera, domluvte se, že se budete střídat. Chvíli se snaží jeden, pak druhý. Prodloužíte tak jeho stav maximálního vzrušení a oddálíte velké finále. A co teprve společný orgasmus!

  • Doveďte ho až na konec

    Autor: shutterstock

    Každého chlapa spolehlivě vzruší, když orální sex v jedné chvíli dostává i poskytuje. Ale z čeho bude šílet úplně nejvíc? Když ho necháte slastně vyvrcholit do svých úst, kterými jste veškerou „práci“ odváděla. Pozor ale na intenzitu vašeho snažení. Pro řadu mužů je totiž poloha 69 natolik vzrušující, že se ejakulace dostaví mnohem dříve, než jste zvyklá. Měňte proto intenzitu i rychlost dráždění, střídejte rychlé a pomalé tempo i sílu stisku.

  • Experimentujte

    Autor: shutterstock

    I když se vám do "šedesátdevítky" zrovna dvakrát nechce, aspoň občas mu ji dopřejte a užijte si ji. Dají se při ní totiž výborně zkoušet nejrůznější praktiky a varianty dráždění, takže mnohem lépe prozkoumáte svá těla a třeba objevíte nové erotogenní zóny toho druhého, o kterých jste dosud neměli ani tušení. Muž je zpravidla nadšeným objevitelem a na nacházení nových libůstek je vždy vhodný čas!

  • Nezapomeňte se projevit

    Autor: shutterstock

    Na roztoužené smysly má neuvěřitelně silný vliv také vaše vzájemné vzdychání, sténání, žár sálající z vašich rozpálených těl, horký dech… A to všechno se děje najednou, v jediný okamžik, čímž se veškeré prožitky ještě prohlubují a zintenzivňují. Proto mu dejte najevo i zvukově, že se vám poloha 69 líbí, ať si to oba užijete se vším všudy!

Autor: sip
Diskuse ke článku
.