Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Máte smutnou vaginu? Američanka přišla na to, jak jí vrátit sexuální potěšení

1. března 2018 | 06:00

Američanka Vanessa Cuccia z Los Angeles se specializuje na výrobu krystalických sexuálních pomůcek, o kterých tvrdí, že mají na uživatele magický vliv. Nejenže díky nim více poznáte vlastní sexualitu, ale také by měly pomáhat sexuálně traumatizovaným nebo jinak frustrovaným ženám a přinášet jim opětovně sexuální potěšení.

Vanessa Cuccia se sama těžce vyrovnávala s tím, že se narodila s genitální poruchou, kterou musela překonávat. Její dilda a jiné pomůcky z minerálů a polodrahokamů mají pomoci osvobodit sexuální energii. Síla kamenů by k tomu měla dopomoci. Každý kámen má jinou moc. Některé odbourávají negativní energii, jiné zbavují vaginu traumat, smutků nebo starostí.

„Můj otec celý život vymýšlí různé patenty a zlepšováky a maminka mu je vydává. Měla jsem od malička spoustu nápadů, ale žádný jsem nedotáhla do konce. Tohle bylo úplně přirozené,“ svěřila se Vanessa. V té době, kdy ji napadlo dělat dilda z nerostů, pracovala částečně v sexshopu na brigádě ke škole a zároveň pomáhala při školeních, která učila lidi nahlížet na duchovní stránku z vědeckého úhlu pohledu. Načerpala tam spoustu znalostí o minerálech a jejich síle.

„Většina erotických pomůcek se vyrábí z plastu. Vím, že jsou certifikované a zdravotně nezávadné, ale mě nikdy tenhle druh pomůcek nelákal. Pořád mám dojem, že plast není to pravé. Když jsem spojila minerály s erotikou, najednou do sebe vše zapadlo.“ Kameny na výrobu dild pocházejí především z Brazílie. Dilda jsou vždy z jednoho kusu kamene v několika různých velikostech.