Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jak mu to správně udělat rukou, aby už nikdy nechtěl žádnou jinou

20. ledna 2023 | 06:00

Říká se, že tak, jak si to muž dokáže udělat rukou sám, to žena nikdy nedokáže. Něco na tom bude, ale v každém případě platí: pokud někdo poskytuje potěšení vám, aniž byste se do toho musela nějak zapojovat, je to vždycky paráda. Když se naučíte pár triků, může to být perfektní doplněk milostných hrátek. Je to vlastně jako se vším: cvičení dělá mistra. Tak se nebojte a zkuste to!

V okamžiku, kdy s partnerem začnete hrátky, nechte ho, ať se položí na záda, vy si sedněte obkročmo na jeho stehna. Potom jemně naneste lubrikační gel, s ním je to vždy příjemnější než nasucho. Úplně základním krokem je to, že pevně, ale s citem uchopíte jeho penis a pohybujete rukou nahoru a dolů v pomalém, rovnoměrném tempu.

Střídejte tempo a nebojte se přitlačit

Základním kamenem k tomu, aby se partner dostal do varu, je změna tempa a tlaku. Nezapomeňte také věnovat speciální pozornost supersenzitivní části penisu, kterou je koruna žaludu, tedy vystouplý okraj, který odděluje žalud od těla penisu. A také uzdičce, která spojuje žalud s předkožkou. Jsou to místa protkaná nervovými zakončeními, jedna z nejcitlivějších míst penisu. Pravidelným přejížděním se mu výrazně zvýší rychlost srdeční činnosti, a to znamená jen jedno – je vzrušením bez sebe!

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.