Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kdyby existovala jediná sexuální poloha, proč by to měla být ta zezadu?

11. ledna 2018 | 06:00

Když jde o sex, jistě uznáte, že čím pestřejší, tím větší zábava. Kdyby existovala jen jediná poloha, bylo by to asi trochu nudné. Ovšem kdyby si lidé museli vybrat, v které jediné už se budou navždy milovat, pravděpodobně by vyhrála ta zezadu. Tohle jsou její výhody! 

Poloha zezadu má spoustu různých variací, kterými si sama můžete kontrolovat hloubku průniku, intenzitu a úhel. Ať už je to jen tím, že se místo o dlaně začnete opírat o lokty, nebo tím, že dáte nohy blíž k sobě.

Jak stimulovat bod G

Navíc je ideální v tom, že pronikající penis vašeho partnera mnohem intenzivněji stimuluje bod G. Pokud je jeho penis ještě přirozeně mírně zahnutý dolů, je tato poloha pro dráždění bodu G absolutně geniální.

V této poloze máte také jedinečnou možnost stimulovat simultánně s přírazy, které útočí na bod G, také klitoris. Drážděním obou těchto erotogenních zón dosáhnete kýženého vrcholu mnohem rychleji a intenzivněji. Můžete se toho ujmout sama nebo navigovat partnera.

Nemusíte myslet na výraz

Zdá se to být jako úplná hloupost, ale nevěřila byste, kolik žen se místo na prožitek ze sexu soustředí na to, jak vypadají, jak se tváří, když prožívají orgasmus nebo jen slastné okamžiky. Poloha zezadu tedy dává možnost zapomenout na to, jak se tváříte, protože v tuhle chvíli se partnerův pohled soustředí na zcela jiné partie.

Poloha zezadu je sexy a pohodlná

Muži milují zadečky a sexy křivky vašich zad. To, jak se vám záda prohýbají a vlní při každém jeho přírazu, jak se záda rozšiřují do smyslných oblých boků a prdelky, kterou má právě teď jen a jen pro sebe.

Pokud si navíc k hrátkám nevyberete podklad, který bude mučit vaše kolena, nebo netrpíte-li bolestmi kolen, potom je tato poloha jednou z nejpohodlnějších. Pohodlně klečíte a nemusíte po třiceti vteřinách rozdýchávat křeče v noze nebo lapat po dechu pod partnerovou tíhou.

Podívejte se také na video, které vám prozradí, jak být lepší milenkou:

Video se připravuje ...
Jak být lepší milenka • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)/shutterstock