Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Star Wars ve vaší ložnici! Je libo vibrátor ve tvaru Darth Vadera nebo světelného meče?

4. ledna 2018 | 06:00

Star Wars mánie zaplavila celý svět. Fanouškové ságy, kteří se rádi obklopují věcmi s designem z vesmírných dobrodružství, mohou zajásat. Motivy z tohoto kultovního bijáku se dostaly i mezi sexuální pomůcky.

Světelný meč může zazářit i ve vaší ložnici! Ano, je tu web, který podporuje všechny geeky a jejich zálibu v superhrdinech, filmových trhácích a postavičkách. Kultovní sága Star Wars má neskutečnou fanouškovskou základnu, bylo asi jen otázkou času, kdy někdo něco podobného vymyslí.

Podívejte se na video o hračkách na stimulaci klitorisu:

Video se připravuje ...
Vše o sexu: Mašinky, které vás dovedou k orgasmu stimulací klitorisu • VIDEO: Adam Balažovič/ bpž

Mezi vaše oblíbené sexuální pomůcky se tak může zařadit i dildo, které svítí jako světelný meč. Je k dostání dokonce ve třech různých barevných variacích. Vibe Trooper napochoduje do vašeho milostného života, Darth Vibrator vám ukáže, že i temná strana dokáže být v ložnici velmi působivá, a pokud nebudete mít na sex náladu, můžete poslat partnera, aby si šel hrát sám. Hand Solo mu v tom jistě dobře poslouží! Ostatní hračky si můžete prohlédnout v naší galerii! Pořídit je můžete za ceny od třiceti do sto sedmdesáti dolarů.