Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

5 perfektních scénářů, jak nažhavit partnerku na ten nejlepší sex

21. prosince 2017 | 06:00

Dámy, pokud si pročtete návody na následujících pět scén, v nichž se dovíte, jak strávit smyslné chvilky s vaší drahou polovičkou, určitě mi dáte za pravdu, že byste se nebránily. Možná byste mohly dát následující tipy do klobouku a nechat protějšek  vylosovat způsob, jak vás potěšit. Nebo postupně vyzkoušejte všechno! 

Koupel
Své lásce nemůžete nachystat po celodenní náročné práci lepší překvapení než pořádnou koupel. Vůně je velmi důležitá, proto nezapomínejte na vonné aromalampy. Jemně jí masírujte záda, líbejte krk, šíji, nezapomínejte na citlivá chodidla a dlaně. Až v ní roznítíte oheň vášně, vyzkoušejte některou z méně obvyklých poloh. Voda přímo vybízí k netušeným rozkoším.

Večeře
Krmení není jen pro děti, může to být úžasný doplněk milostné předehry! Začněte tím, že vědomě sladíte své pohyby s jejími. Vnímejte harmonii, která se tak mezi vámi vytvoří, myslete na to, že právě teď, v tento okamžik, dobýváte ženu svého života. Pak ji začněte krmit. Sousto po soustu...

Podívejte se na video, které ukazuje, co nechceme v posteli za žádnou cenu slyšet:

Video se připravuje ...
Tohle v posteli slyšet nechceme! • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)

Snídaně
Po čem ženy skutečně touží? Po nečekaném probuzení. Co kdybyste si projednou přivstali? Připravte voňavou kávu, chutnou snídani, nezapomeňte na příjemnou hudbu a zase se přitulte zpět ke své krásce. Probuďte ji něžným orálním sexem, který bude končit nádherným vstupem do nového dne, orgasmem! Společná snídaně jen posílí krásné okamžiky a vaše žena vám to nezapomene.

Hra
Zahrajte si hru "tenkrát poprvé". Určitě si pamatujete, kde jste se spolu seznámili nebo jaké bylo vaše úplně první rande! Zaveďte tam svou partnerku a předstírejte toho nervózního zamilovaného kluka, kterým jste tenkrát byl. Vyznávejte jí lásku, dobývejte ji a těšte se na vaše „poprvé“.

Příroda
Příroda a vrozené pudy nás po celý život učí. I sexu. Pokud se spojí vaše těla v jedno, a ještě k tomu budete obklopeni přírodou, bude to pro vás ještě mocnější prožitek. Nyní v zimě to na mezích ještě nebude ideální, ale neexistuje nic krásnějšího než milování s nekonečným nebem nad hlavou. Co takhle vyjet si za teplem? Určitě neuděláte chybu s nějakým pěkně exotickým překvapením.