Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexy dárky pod stromeček, které vás nažhaví na noc plnou vášně

9. prosince 2022 | 06:00

Jestliže tápete, co svému partnerovi pořídit pod vánoční stromeček, možná vás inspiruje náš žhavý výběr. Ponožek, bačkor i knížek už bylo pod stromečkem dost, daleko lepší je darovat něco, co znovu vrátí do vašeho vztahu jiskru. Nebojte se toho! 

Možná už dlouho toužíte po tom, koupit si nějakou erotickou pomůcku, ale bojíte se, aby to váš manžel nebo partner nepovažoval za konkurenci. Překvapivě mnoho mužů má dojem, že pokud chcete vibrátor, musí to znamenat, že selhávají jako milenci. 

Můžete na začátek zkusit zabít dvě mouchy jednou ranou a koupit párový vibrátor, který bude přinášet potěšení během milování vám oběma. Nebo pokud chcete opravdu začít zvolna, okouzlete ho sexy prádlem či něčím, co jen navodí příjemnou atmosféru a nabudí smysly. 

Hledáte inspiraci? Podívejte se na video, kde vás česká designérka seznámí s prvním potetovaným vibrátorem na světě:

Video se připravuje ...
První potetovaný vibrátor na světě vznikl v Čechách! Může za to sexy dvojice umělců • VIDEO: Igor Březina / BPŽ

Do výběru ve fotogalerii jsem vybrala to nejzajímavější, co upoutalo mou pozornost. Najdete tam tipy jak pro dámy, tak pro pány. Nezapomněla jsem ani na knihy, prádlo, vůně a vše, co nás dělá sexy nebo co nám dopomáhá k tomu, abychom se sexy cítily. 

Erotické dárky za nejvýhodnější ceny vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.