Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Alternativní gigolo: Muž si vydělává tím, že má „suchý sex“ s klientkami

Video se připravuje ...
VIDEO: Hambone group
11. listopadu 2017 | 06:00

Dry humping je výraz, který pro tento druh sexuální aktivity používají anglicky mluvící země. Je to v podstatě sexuální stimulace, která probíhá, aniž by si oba zúčastnění vyměnili jakékoli tělesné tekutiny. Nikko Boles je Američan, který se rozhodl tuto techniku používat místo terapie.

Vypadá to, že Nikko si touto technikou dokonce vydělává na slušné živobytí. Pokud si chcete jasně uvědomit, o co jde, mohla byste se v duchu vrátit do svých pubertálních let, kdy jste se se svým prvním klukem „muchlovala“ v tom nejvášnivějším slova smyslu, ale zároveň vlastně také nejnevinnějším.

Při „suchém sexu“ jste zcela oblečení, dotýkáte se, masírujete se, třete se jeden o druhého, napodobujete kopulační pohyby. Přestože nedojde k přímému styku, není vyloučeno, že během takové seance nemůžete dojít k vyvrcholení. Každopádně má tato technika spoustu pozitivních ohlasů.

Nikko spojil působení východní medicíny se „suchým sexem“ nebo – jak on raději říká – alternativní terapií láskou. „Chodí za mnou klienti s různými problémy. Někteří se cítí osaměle, jiní chtějí navázat spojení s pocity nevinnosti, které měly zamlada, než se sex stal samozřejmostí.“ Ať už z nostalgie nebo jakýchkoli jiných důvodů vyhledáte podobného odborníka, jistě je třeba pamatovat, že to není pro každého.

Alternativní terapie láskou má prý neuvěřitelně pozitivní účinky na celkový stav člověka, a to jak duševní, tak fyzický. Zbavuje člověka stresu, který má v lidském těle negativní vliv na mnoho funkcí, vyplavuje se při ní serotonin, hormon štěstí, snižuje se riziko vzniku rakoviny. Jistě na tom něco bude, vždyť jen lidské objetí dokáže divy, natož podobně intenzivní seance.