Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jak vypadá orgasmus: Fotograf zachytil, jak se ženy změní po vyvrcholení

12. února 2022 | 06:00

Jen málo mužů si neužívá pohled na ženu během orgasmu. Protože ho ale ženy nedosahují tak často jako muži a spousta z nich partnerovi ani neřekne, jak by měl postupovat, je ženský orgasmus stále velmi diskutovaným tématem. Proto se brazilský fotograf rozhodl zvěčnit ženy na vrcholu jejich slasti.

Brazilský fotograf Marcos Alberti není v zachycování ženského orgasmu žádným nováčkem. Jeho černobílé fotografie s výrazy žen na vrcholu jejich rozkoše obletěly svět už před rokem. Teď se ale fotograf rozhodl vytvořit z orgasmu projekt. Proč?

Prostřednictvím snímků několika žen před, během a po prožití orgasmu chce upozorňovat na to, že ženská sexualita je naprosto normální věc a že bychom ji měli brát stejně samozřejmě jako sexualitu mužskou.

O ženské sexualitě s expertkou:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

Tím, že si zvolil modelky i ze zemí jako Čína, kde není vztah k sexu tolik otevřený jako například v zemích západního světa, chce demonstrovat, že i zde si ženy rády dopřejí vyvrcholení. Marcos doufá, že i na základě jeho snímků budou ženy odvážnější ve vyjadřování svých tužeb a toho, co by v posteli rády.

Prohlédněte si snímky v naší fotogalerii a přesvědčte se, že ženský orgasmus je přinejmenším fascinující podívaná:

 

 

Autor: red