Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Lesbičky prozradily triky, jak ženě udělat ten nejlepší orgasmus v životě

24. června 2022 | 06:00

Jak přivést ženu k tomu nejlepšímu orgasmu? Osm lesbiček prozradilo, co jim a jejich partnerkám dělá dobře a co naopak nemají rády. Inspirujte se a zkuste jejich ženské triky převést do praxe.

„Která jednou zkusí, víckrát nechce jinak." Tak zní hláška z filmu Přítelkyně z domu smutku, kde se Simona Stašová snaží přesvědčit ženy k sexu. Mluví o lesbických praktikách, po kterých už snad žena ani nemá chuť vrátit se k milování s mužem. Něco na tom možná bude. Vždyť ženy vědí, co jim dělá dobře a jaké techniky nejlépe praktikovat. Takže muži, inspirujte se, protože s těmito názory a radami z internetových diskusí nelze než souhlasit!

Tereza
Obrovský podíl na tom, zda se žena cítí krásná a sexy a dokáže se vzrušit a dojít až k vyvrcholení, má to, jak se cítí. Jestliže ji přesvědčíte o tom, že je krásná a žádoucí, pak je půl úspěchu v kapse. Nikdy ji nenechte o sobě pochybovat.

Petra
Nenuťte ji holit se. Nebojte se chloupků, je to přirozená a lidská součást erotických částí těla. Chtít po ženě, aby si oholila intimní partie, s tím, že jinak s ní nebudete mít sex, to je hulvátství.

Hana
Orální sex je o tom, jakým způsobem používáte svůj jazyk, rty a prsty. Každá žena je tam dole jiná. Dejte si na čas s tím, že budete nejdříve zkoumat, jak vypadá a jak je stavěná. Pomalu dobývejte svou milenku.

Olga
Musíte měnit intenzitu a rychlost. Pokud budete intenzivně a se stejnou urputností dráždit jedno místo, bude to nuda. Zkoušejte to rychleji a pomaleji, intenzivněji a dávejte pozor, jak bude reagovat.

Jana
Hlavně nespěchat. Neříkejte jí, ať se uvolní, snažte se ji uvolnit tím, jakou uděláte atmosféru. Měla by mít pocit, že má času, kolik si jen bude přát, že nikam nespěchá, pak všechno půjde mnohem snáz.

Klára
Naslouchat a naslouchat, to je další klíč k úspěchu. Stačí, když slyšíte, jak reaguje na vaše doteky – jemné vzdechy nebo rychle se zvyšující frekvence oddychování. Nechte se těmito zvuky navigovat, a pokud vám dokonce sama řekne, že máte v něčem pokračovat tak, jak to děláte, nesnažte se to měnit, dělejte to, co vám řekne!

Jindra
Pokud si nevíte rady, potom je nejjednodušší se prostě zeptat, co má ráda. Některé ženy mají raději silnější podněty, kdežto jiné naopak milují, když se jich dotýkáte úplně jemně. Některé milují penetraci, jiné ji nemusí. Zeptejte se, co ji nejvíc vzrušuje a co jí dělá dobře.

Andrea
Neignorujte další druhy předehry. Líbání má mocnou sílu, vášnivé polibky horkých rtů dokážou ženu rozpálit jak žhavý uhlík. Také se zaměřte na prsa, to je důležitá erotogenní zóna!

TIP NA VIDEO: Podívejte se na to, jak se vyvíjel názor na klitoris během historie:

Video se připravuje ...
Animovaný film o klitorisu odhalil to, co jste možná nevěděli. Podívejte se! • VIDEO: youtube