Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Ženy přiznaly, s kým a kde měly nejlepší sex v životě

3. října 2017 | 06:00

Občas se to povede. Když nastane ta správná kombinace vzrušení, vášně, uvolnění, místo pak už ani nerozhoduje. Na takový gejzír slasti budete vzpomínat celý život. Nejlepší sex vašeho života. Vzpomínáte na něj? Určitě máte alespoň jednu takovou vzpomínku. Mimochodem – sex s milenci coby do síly zážitků vede nad tím manželským. 

Karolína

S milencem, prvním a jediným, v přírodě na louce. Trvalo to asi pět hodin a myslím, že na to nikdy nezapomenu. Pořád ho tajně miluji, ale dala jsem přednost rodině. Už je to pár let, ale pořád po něm toužím. Přála bych si ho aspoň obejmout, je mi z toho smutno.

Autor: iStock

Tereza
Jednou jsem měla milence a byl to voják. Páni, ten měl výdrž. Dělali jsme to i celou noc. Když jsem četla knihu 50 odstínů šedi, měla jsem v hlavě jen jeho. Připadalo mi to, jako by kniha byla psaná o nás. Věřila jsem, že nic a nikoho lepšího nezažiju.


Později jsem našla partnera, kterého miluji dodnes. V posteli to nebyla taková extáze, ale také nic, kvůli čemu bych ho opustila. Prostě takový usedlý sex. Když jsem otěhotněla, tak se všechno změnilo. Dnes mohu s jistotou říci, že lepší sex než s mým mužem jsem nezažila. Takže nejlepší sex za mě v těhotenství. Nevím, jaké to bude po porodu, ale teď si to maximálně užívám.

Autor: iStock

Martina
S kamarádem, když jsme se potkali oba po celonoční párty absolutně pod vlivem a s velmi dobrou náladou. Stihli jsme to pak snad sedmkrát během dopoledne.

Autor: iStock

Aneta 
S milencem na stole a potom různě po jeho bytě. Skončilo to sladkým vyčerpáním. Orgasmy jsem ani nepočítala, měla jsem s ním navíc samé mokré.

Autor: iStock

Jana
S bývalým přítelem. Byl o dost starší než já. Byla jsem hodně mladá. Kouřili jsme u okna, byla letní noc, na nebi hvězdy a jen my dva, teplý vánek a sex zezadu. V tu chvíli se zastavil čas a asi na to nikdy nezapomenu.

Podívejte se na video, kde odborník vysvětluje, proč bychom si měly říct, co v posteli chceme:

Video se připravuje ...
Gábi se nebojí zeptat: Když si řekneme, co v sexu chceme, neodradíme tím muže? • VIDEO: Adam Balažovič

Olina
S milencem. Začalo to líbáním ve vchodu, sáhnutím do rozkroku a s neudržitelnou touhou a chtíčem jsme si to rozdali pod schody.