Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Podle čeho si ženy vybírají milence? A kdo jsou nejvášnivější muži na světě?

  • 24. srpna 2017 | 06:00

    Možná si myslíte, že o sexu víte všechno. Nebo aspoň všechno, co jste chtěla a potřebovala vědět. Pravděpodobně se mýlíte. Vsadíme se, že existuje pár věcí, které jste o milování dosud netušila. Zajímají vás?

  • Sex je lepší než procházka

    Autor: shutterstock
    Při sexu spálí muži 4,2 kalorie a ženy 3,1. Takže, suma sumárum, při sexu spálíte víc kalorií, než když se půjdete projít. Ovšem sex není zas tak účinný, jako když si zaběháte. Takže je to na vás! Rozmyslete si, co je vám příjemnější, a pokud máte správného partnera, už si neobnovujte legitimaci do posilovny!

  • Komedie v posteli

    Autor: shutterstock
    Údajně každá žena alespoň jednou v životě předstírala orgasmus, ačkoli bude přísahat, že ne. Většinou je to kvůli tomu, že na sex nemá náladu, chce to mít co nejrychleji za sebou a ví, že muž po jejím orgasmu touží.

    Podívejte se na krátký film o klitorisu:

    Video se připravuje ...
    Animovaný film o klitorisu odhalil to, co jste možná nevěděli. Podívejte se! • VIDEO: youtube

  • Vypnout televizi, a honem!

    Autor: shutterstock
    Že nám televize vymývá mozek, není nic nového. Ale že ničí i sexuální život, to jste si možná neuvědomila. Partnerské páry, které ji v ložnici nemají, se milují dvakrát častěji než ty, které televizi sledují.

  • Vášniví Maďaři

    Autor: shutterstock
    Víte, kdo patří mezi největší milovníky Evropy? Podle výzkumu společnosti Durex jsou to Maďaři. V Maďarsku lidé souloží v průměru 144krát za rok. Jenom pro srovnání: ve stejném žebříčku zabírají Češi čtvrtou příčku.

    Podívejte se na seznam věcí, které v posteli slyšet nechceme:

    Video se připravuje ...
    Tohle v posteli slyšet nechceme! • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)

  • Statistika na konec

    Autor: shutterstock
    Pokud sdílíte obavy některých vědců, že lidstvo vymře, pak se asi přestaňte bát. Představte si, že každou sekundu probíhá na světě 2778 pohlavních styků. No to by bylo, abychom se dál nerozmnožovali!

  • Jídlem k lepšímu sexu

    Autor: shutterstock
    I to, co jíte, hraje velkou roli v tom, jak bude vypadat váš sexuální život. Mužům zlepší erekci a ženám sexuální apetit, když si občas dopřejí libové maso, vajíčka, pšenici nebo třeba mořské plody.

    Podívejte se na to, jak uspokojit muže rukou lépe, než to umí on sám:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe než to dovede on sám • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • S kým a proč

    Autor: shutterstock
    Ženy si i podvědomě vybírají muže hlavně podle toho, jaký by byl otec a jak by dokázal zabezpečit rodinu. Zajímá je, kolik vydělá, jak je sebevědomý, šikovný a jaké má plány. Pánové mají úplně jiná kritéria, všímají si prvotních znaků plodnosti, mládí, tvaru boků, váhy a velikosti prsou.

  • Ženy jsou sprosťandy


    Autor: shutterstock
    Průzkumy zjistily, že ženy při sexu častěji a raději mluví vulgárně než muži. Proč to tak je, není úplně jasné, ale nejspíš kvůli tomu, že když se ženská opravdu „rozjede“, ztrácí zábrany daleko snáz než chlap.

Autor: Hana Vítková, roh
Diskuse ke článku
.