Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

10 druhů ženského orgasmu. Oslavte dnešek jedním z nich!

  • 8. srpna 2018 | 06:00

    Naše babičky orgasmus moc neřešily. Sex pro ně byl buď nutné zlo, nebo příjemná záležitost. Tečka. Dnes se z něj dělá velká věda a odborníci tvrdí, že orgasmů je hned několik. Co si myslíte vy? Dnes je navíc Mezinárodní den ženského orgasmu, tak si jeden z nich zkuste přivodit.

  • Klitoridální


    Autor: shutterstock
    Klitoris je nejcitlivější část ženského těla. Má délku devět až 13 centimetrů, ale je ho vidět jen kousek (říká se mu žalud klitorisu). Podle sexkoučky Julie Poupětové na něm máme osm až devět tisíc nervových zakončení, což je o polovinu víc, než mají pánové na povrchu žaludu. Není divu, že spousta žen dosahuje orgasmu právě drážděním klitorisu. Problém je, že nám chvíli trvá, než to objevíme, a ještě déle, než přesvědčíme partnera, že tohle je to pravé.

  • Vaginální


    Autor: shutterstock
    Ještě před pár lety se mělo za to, že jde o jediný způsob, jak se milovat a dosáhnout vyvrcholení. Jenže pro mnoho žen je „klasické“ milování slepá cesta, která k orgasmu rozhodně nevede. Dosahuje ho jen 30 procent žen a některé ho zažijí až po třicítce.

    Může špatný sex ovlivnit naše zdraví? Podívejte se na názor odborníka:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jak špatný sex ovlivňuje naše zdraví • VIDEO: Adam Balažovič

  • Kombinovaný


    Autor: shutterstock
    Jde o lákavou kombinaci vaginálního a klitoridálního orgasmu, ke které můžete dojít drážděním obou míst najednou. Je na vás, jestli všechnu „práci“ necháte na partnerovi nebo mu trochu pomůžete. Druhá varianta je mnohem úspěšnější, protože vy nejlíp víte, jak se vlastního klitorisu dotýkat tak, aby se zem zachvěla.

  • Mikroorgasmus


    Autor: shutterstock
    Může vám to připadat jako nesmysl, ale sexkoučka Julie Poupětová tvrdí, že i takové kýchnutí je vlastně malý orgasmus. Jsou to malé rozkoše, které přicházejí ve chvíli nejvyššího uvolnění bez sexuální stimulace. Někdo zažívá tyhle stavy během jídla, při sportu nebo ve chvíli, kdy si po celodenním nošení svlékne nepohodlnou podprsenku.

    Podívejte se, na co by neměli muži zapomínat při uspokojování partnerky:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Na co by muži neměli zapomínat při uspokojování partnerky • VIDEO: Adam Balažovič


  • G-bodový

    Autor: shutterstock
    Vědci sice sem tam přísahají, že nic takového jako G-bod neexistuje, ale tomu se ženy, které si ho našly (nebo ho našli jejich partneři), dost smějí. Jde o mírný výstupek nebo spíš malinko drsnější oblast, kterou najdete na horní části mezi stydkou kostí a dělohou. Jeho velikost je u každé ženy jiná. Když už na něj narazíte a správně ho stimulujete, čeká vás orgastická exploze, která bývá tak silná, že se na chvíli dostanete úplně mimo realitu.

  • A-bodový


    Autor: shutterstock
    Jestliže se vám povedlo najít bod G, můžete začít hledat další tajemné místo na ženském těle, kterému se říká A bod. Je kousek dál od bodu G, téměř vedle čípku, a nejlíp se dráždí při misionářské poloze, kdy máte nohy přitažené k hrudníku. Čím pomaleji bude partner provádět pohyby, tím intenzivnější zážitek vás čeká.

    Podívejte se, jak na tom byly s orgasmem naše babičky:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jsme na tom s orgasmem lépe než naše babičky • VIDEO: Adam Balažovič

  • U-bodový


    Autor: shutterstock
    Ten najdete nad a po obou stranách otvoru močové trubice a dráždí se podobně jako klitoris – velmi jemně a za použití olejíčku nebo lubrikačního gelu. Ze začátku můžete mít malinko pocit, že se vám chce čurat, ale ten za chvíli zmizí a dostaví se nekonečně omamné blaho.

  • S ejakulací


    Autor: shutterstock
    Velmi silný orgasmus spojený s ženskou ejakulací (výstřikem) bývá spojený se stimulací G bodu, ale není to nutné. Každopádně při tomhle druhu orgasmu můžete zažít i malé ztráty vědomí, uvolnění negativních emocí a nával euforie a naplnění. Některé ženy popisují, že při ejakulaci jakoby létají. Bývá to extrémně silný zážitek nejen pro ženy, které ejakulují, ale i pro muže, kteří partnerku do takového stavu dostanou.

    Podívejte se na video o schopnosti dosahování orgasmu u žen:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Může se schopnost dosáhnout orgasmu u žen zlepšit • VIDEO: Adam Balažovič

  • Bradavkový


    Autor: shutterstock
    Naše prsa se umějí během vzrušení zvětšit až o pětinu a pro některé ženy jsou také nejcitlivějšími místy na těle. Během jedné vědecké práce se zjistilo, že pokud se ženám dráždí bradavky, v mozku se aktivuje úplně stejné centrum, jako když jsou drážděny v oblasti klitorisu a vaginy. Důležité je zjistit, jaký typ stimulace prsou u vás k vyvrcholení povede. Některá dává přednost jemným dotekům, jiná olizování, štípání nebo mačkání.

  • Několikanásobný


    Autor: shutterstock
    Ty nejšťastnější z nás nezažijí během milování jeden orgasmus, ale vyvrcholení jim naskakují v několikaminutových intervalech jedno za druhým. Sotva rozdýcháte jedno, přijde druhé a jejich intenzita se často postupně zvyšuje. Celé je to velmi rychlé a intenzivní, a kdyby muž vydržel, tak i nekonečné. Ženský multiorgasmus je totiž něco jako perpetuum mobile a přichází i ve chvíli, kdy už jste z vyvrcholení utahaná jako kotě a byla byste snad radši, kdyby další nápor nepřišel.

     

     

Autor: MAJ
Diskuse ke článku
.