Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zabijáci vášně! Tohle vám může úplně sebrat chuť na sex

  • 29. července 2017 | 06:00

    Pohodička s partnerem doma u televize, večeře a po ní ještě ke sklence vína něco dobrého na zub. To by mohlo vypadat jako pěkný scénář příjemně stráveného večera. Mnohem zajímavější by ovšem bylo, kdybyste celý večer strávili milostnými hrami. O chuť je vůbec provozovat vás ale mohou snadno připravit tyto věci!

  • Milujete sýry


    Autor: shutterstock
    Testosteron je klíčovou součástí sexuální touhy u mužů i žen. Bohužel, sýr může jeho hladinu snížit, pokud ho budete jíst víckrát než pětkrát týdně. Jak to? Sýry obsahují enzym aromatázu, který převádí testosteron na estrogen. Dalšími škůdci mezi potravinami, pokud je jíte ve větším než malém množství, jsou jogurt, obiloviny, čokoláda a alkohol.

  • Nedostatek vody


    Autor: shutterstock
    Dehydratace nemusí znít jako velký problém, ale popravdě nedostatek pitné vody nechá na suchu i váš sexuální život. Proč? Protože dehydratace vede k bolestem hlavy, únavě, podrážděnosti a suché vagině. Takže čím větší množství vody přes den, tím žhavější hrátky v noci.

    Je sex s kamarádem dobrý nápad? Podívejte se na video, ať víte, jaká má pravidla:

    Video se připravuje ...
    Sex s kamarádem • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)

  • Užíváte léky


    Autor: shutterstock
    Pokud na zlepšení nálady užíváte antidepresiva, může klesnout vaše libido. Tyto léky totiž mají nepříjemný vedlejší účinek – snižují touhu po sexu. Když tomu i přesto dáte šanci, hrozí vám další nepříjemnosti: opožděná ejakulace u mužů a zpožděný orgasmus u žen. Antihistaminika nejsou o nic lepší, dokud jsou ve vašem tělním systému, také snižují touhu po vášnivých hrátkách.

  • Milujete dezerty


    Autor: shutterstock
    Vy ani váš partner nedokážete odolat sladkému dezertu na závěr večeře? No, možná byste si jako dezert měla nechat právě vašeho partnera. Studie dokazují, že v některých případech snižuje cukr v těle libido až o 25 %, protože má negativní vliv na hormony, které se tvoří během sexu.
    Další, co rozhodně nevede k dokonalému sexu, je celkově špatné stravování, když trpíte únavou a často i nízkým sebevědomím kvůli nedokonalostem postavy.

    Víte, co je to vaginální fitness? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Co je to vaginální fitness a jak mít díky němu orgasmus • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Popcorn k televizi


    Autor: shutterstock
    Hezký film, mísa popcornu a gauč se můžou zdát jako hezký plán, jak strávit klidný a příjemný večer se svou polovičkou. Popcorn ale může úplně zabít erotické chvění, a to zejména u mužů. Oblíbený sáček s popcornem totiž obsahuje chemikálie, které snižují hladinu testosteronu, a mohou dokonce v dlouhodobém horizontu mužům způsobit potíže s prostatou a ženám snížit plodnost.

  • Antikoncepce


    Autor: shutterstock
    Pilulky proti otěhotnění z vás můžou naprosto vysát všechnu touhu, což je vzhledem k jejich funkci dost ironické. To samé platí i pro další hormonální antikoncepci, jako jsou náplasti, čipy nebo injekce. Pro mnoho žen to navíc znamená, že přiberou na váze, trpí bolestmi hlavy a dalšími problémy, které mohou ovlivňovat to, jak moc touží po sexu.

    Také byste vyměnila sex za některou z těchto věcí? Podívejte se, co mají ženy raději:

    Video se připravuje ...
    Absurdní věci, které by ženy vyměnily za sex • VIDEO: ccmixter.org(Ramblinglibrarian)

  • Váš BMI je vysoko


    Autor: shutterstock
    Výzkumy ukázaly, že obézní lidé a jedinci s nadváhou mají obtíže se sexuální vzrušivostí. Přitom stačí shodit jen trochu a situace se může radikálně zlepšit. Nadváha totiž snižuje vaši energii a také dobrou náladu.

Diskuse ke článku
.