Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jak dosáhnout nejlepšího orgasmu v životě? Tyto triky by vás jistě nenapadly!

  • 8. března 2024 | 06:00

    Pokud jste žena, která je schopna dosahovat orgasmu, potom jste šťastnou ženou. Jenže v tom případě byste se neměla spokojit pouze s jen tak nějakým orgasmem. Jsou totiž různé způsoby, jak dosáhnout mnohem hlubšího a intenzivnějšího zážitku než kdykoli předtím.

  • Pravidelně masturbujte


    Autor: shutterstock
    Nejen že se díky masturbaci naučíte poznávat, jak funguje a na co nejlépe reaguje vaše tělo, ale pravidelné erotické seance sama se sebou vám také pomohou procvičit orgasmická vyvrcholení. Začnou se prohlubovat a zintenzivňovat. Mimo jiné vám také pravidelná masturbace dodá sebevědomí a pocit ženskosti.

  • Zaměřte se na vnitřní stimulaci


    Autor: sh
    Masturbací to začíná, ale zkuste občas vynechat klitoris a zaměřit se na stimulaci vnitřní části. Používejte dildo místo vibrátoru, abyste pořádně prozkoumala vnitřek svého lůna. Pokud nechcete investovat do erotické pomůcky, zkuste prsty.

    Dosahujeme snáz orgasmu než naše babičky? Podívejte se na názor sexuologa:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jsme na tom s orgasmem lépe než naše babičky • VIDEO: Adam Balažovič

  • Procvičujte dýchání do břicha


    Autor: sh
    Většina lidí dýchá mělce pouze do plic. Jógová technika dýchání do břicha, při které dýcháte ústy, přináší více vzduchu do vašich plic a také energii. Budete si více uvědomovat svoje tělo a pohlavní orgány. Zkuste si s dechem hrát a zkoušet různé rychlosti vdechů a výdechů.

  • Vzdychejte


    Autor: sh
    Pokud se uvolníte a vydáte ze sebe vzdech, otevřete pusu a tím uvolníte hrdlo a čelist. To vše vám umožní delší a hlubší výdechy. Vzdechy a zvuky během sexu tvoří potěšení, a to ať je cítíte nebo je „předstíráte“. Dokonce můžete experimentovat s různými druhy vzdechů, jako třeba vášnivé, cudné, divoké, jemné.

    Jaký vliv má dobrý sex a dosažení orgasmu na náš zdravotní stav? Podívejte se.

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jak na nás působí orgasmy a dobrý sex • VIDEO: Adam Balažovič

  • Zkuste odsouvat své vyvrcholení


    Autor: shutterstock
    Ať už masturbujete nebo prožíváte vášnivé chvilky s vaším partnerem, můžete zkusit techniku odsouvání orgasmů. Vždy se nechte vydráždit až úplný kousíček k vrcholu a potom přestaňte. Když tohle uděláte několikrát, nakumuluje se ve vás tolik energie, že až si konečně dovolíte vyvrcholit, bude to jako sopečný výbuch.

  • Cvičte Kegelovy cviky


    Autor: shutterstock
    Pravidelným cvičením, které můžete provozovat úplně jednoduše a všude během celého dne, pomůžete nejen svému zdraví, ale také sexuálnímu prožívání. Čím silnější budou svaly ve vagíně, tím mohutnější budou orgasmické stahy a síla vyvrcholení.

Diskuse ke článku
.