Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

V posteli se zajíčkem? Lákavé! Tady jsou všechna pro a proti

  • 22. července 2017 | 06:00

    Mladé maso, křupavý salátek nebo prostě a jednoduše mladý zajíček, to jsou všechno označení, kterými můžete nazvat mladšího milence. Možná se bojíte tuhle kapitolu otvírat, ale přesto vás láká. Abyste věděla, do čeho jdete, podívejte se na soupis všech pro a proti a pak se rozhodněte, zda to stojí za to!

  • PRO: Jeho mládí


    Autor: shutterstock
    Mládí je prostě lákavé a sexy. Takový zajíček je většinou v kondici, má pevné, často vytrénované tělo, nehonosí se pivním pupkem, chlupatými zády ani plešatějící hlavou. Je svěží, voňavý, veselý a dobře vypadá. Navíc – i když nemusí vědět, co dělá, dokáže to dělat dlouho. Mít někoho takového v posteli je pro ženu v nejlepším věku výzva.

  • PROTI: Vaše zralost


    Autor: shutterstock
    Poměr se zajíčkem vám na jednu stranu může dodat sebevědomí v tom, že jste porazila o dost mladší vrstevnice vašeho objevu, na druhou stranu dřív nebo později o sobě možná začnete pochybovat a připadat si stará. Nikdy není na škodu udělat něco pro své tělo, pamatujte si ale, že takové věci máte dělat především pro sebe, ne pro přítele. I když je o několik let mladší. Věřte si a nesrovnávejte se s jeho vrstevnicemi, nic dobrého to nepřinese.

    Sexkoučka prozradila, jak vypadá kurz masáže penisu:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jak probíhá kurz masáže penisu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • PRO: Poslušnost


    Autor: shutterstock
    Nebudeme si nic nalhávat, jedním z hlavních důvodů, proč zajíček podlehne vašemu kouzlu, je fakt, že se chce něco přiučit. Máte tak před sebou v podstatě nepopsaný list papíru, který můžete popsat tak, jak se vám zlíbí. Zajíčci jsou učenliví a ochotní zkoušet nové věci, takže si je můžete vychovat k obrazu svému.

  • PROTI: Nezkušenost


    Autor: shutterstock
    Jestliže nejste zrovna dominantní typ, možná vám školení zajíčků nebude tak úplně vyhovovat. V první chvíli vás patrně kouzlo nepoznaného v kombinaci s jeho plachostí bude vzrušovat, ale pokud vás nebaví zkoušet nové věci, polohy a praktiky a víte, co vám vyhovuje, možná se s vámi mladý kluk může začít nudit. Nebo naopak začít unavovat vás svým nadšením pro věc.

    Můžeme si říct, co chceme, a neodradit přitom muže? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Když si řekneme, co v sexu chceme, neodradíme tím muže? • VIDEO: Adam Balažovič

  • PRO: Odolnost


    Autor: shutterstock
    Nemusíte si příliš dělat starosti o jeho city. Zaměřte se sobecky na sebe a věřte si v tom, že v posteli jste bez pochyb lepší než jeho vrstevnice. Jednoduše jde hlavně o sex, ne o city. A když se přece jen stane, že se do vás zajíček zamiluje, a vy tedy budete nucena z vašeho vztahu vycouvat, vždycky si můžete říct, že je mladý a má celý život před sebou – čili spoustu času se z toho oklepat.

  • PROTI: Bezohlednost


    Autor: shutterstock
    Nezapomínejte, že mladší muži mají silnější libido a velmi často jim jde o uspokojení jich samotných a jejich potřeb a vlastně je ani příliš nezajímá, zda jste k vrcholu došla i vy. Tak nějak automaticky předpokládají, že ano, aniž by se o to víc přičinili. Už na začátku mu vysvětlete, že takhle si to nepředstavujete. Ani se zajíčkem přece nechcete spadnout do kolotoče předstíraných orgasmů.

    Chcete být skvělou milenkou? Nechte si poradit:

    Video se připravuje ...
    Julie Poupětová radí jak být skvělou milenkou • VIDEO: Majka Dvořáková

  • PRO: Výdrž


    Autor: shutterstock
    Jak už bylo zmíněno, mladí muži jsou většinou v dobré kondici. To znamená, že v posteli téměř nemají limity. Pokud vám jedno kolo za noc nestačí, pak je pro vás zajíček tím pravým ořechovým, zvládne jich hned několik a ani nebudete muset dlouho čekat, než na to budete moci skočit znovu.

  • PROTI: Naivita


    Autor: shutterstock
    Samozřejmě hodně záleží na tom, na jak mladého zajíčka se zaměříte. Pokud půjde o skutečné mláďátko, počítejte s tím, že většina jeho sexuálních zkušeností bude pocházet z porna a podle toho to také ze začátku bude vypadat. Opravdu mladí pánové netuší, že sex v pornofilmech je v podstatě fikce a že v běžném životě všechno vypadá trochu jinak. To pochopí až časem a zkušenostmi.

    Chtěla byste vědět, podle čeho si muži vybírají partnerku?

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Podle čeho si muži vybírají sexuální partnerku • VIDEO: Adam Balažovič

  • PRO: Bezstarostnost


    Autor: shutterstock
    Jestli vám v životě chybí bezstarostnost mládí, zaručujeme vám, že chvíle strávené se zajíčkem jí budou prosycené. Na rozdíl od vás koloušci nemusí řešit hypotéku, rozbitou pračku, špatné vysvědčení dětí, nevěrného partnera nebo to, kam jet na dovolenou, aby to nebylo moc drahé. A také se postarají o to, abyste v době, kdy budete v jejich přítomnosti, na problémy všedních dní zapomněla. Občas je fajn vrátit se aspoň na chvíli do mladých let!

  • PROTI: Nevyzrálost


    Autor: shutterstock
    I když do vztahu na začátku vstupujete kvůli sexuálnímu vzrušení, klidně se vám může stát, že se do toho mladého kluka zamilujete. Není to předem odsouzeno k záhubě, protože to, jak jste vedle něj omládla, znamená i to, že on vedle vás může zestárnout, ale raději si nenasazujte růžové brýle. Častěji se totiž bohužel stává, že kouzlo zamilovanosti časem opadne a vy začnete šílet z jeho naivity a neschopnosti poradit si v zásadních situacích.

     

Diskuse ke článku
.