Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nepředstírejte orgasmus! Muži to poznají! Víte, podle čeho?

  • 20. července 2017 | 06:00

    Mužský a ženský orgasmus se v mnohém liší. Samozřejmě oba provází pocit rozkoše, ale ten ženský je mnohem komplikovanější. Mužský je přímočařejší a také má jasný důkaz: ejakulaci spermatu. Ženský orgasmus není na první pohled viditelný, proto jsou ženy, které se rozhodly z nějakého důvodu vyvrcholení v posteli předstírat. Ne každý chlap vám na to skočí, bacha na to. 

  • Milan


    Autor: shutterstock
    „Záleží na tom, v jaké jsme zrovna poloze, ale poznám, když žena orgasmus předstírá. Nemám to rád, ať mi raději rovnou řekne, že to třeba teď nejde, ale předstíráním neudělá službu ani mně, ani sobě. Tím, že to hraje, mě ovšem utvrzuje v tom, že to, co dělám, dělám dobře, a přitom to tak není.“

  • Libor


    Autor: shutterstock
    „Všeobecně se dá říct, že to žena nepředstírá, když je poté citlivá k další stimulaci. Většina žen potřebuje chviličku přestávku po vyvrcholení. Když to zkombinujete ještě s rozšířenými zorničkami, rudými tvářemi a ztvrdlými bradavkami, je to docela jasné, že tahle to nehrála.“

    Podívejte se, na co muži při uspokojování partnerky nesmí zapomínat!

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Na co by muži neměli zapomínat při uspokojování partnerky • VIDEO: Adam Balažovič

  • Jakub

    Autor: shutterstock

    "Každá žena reaguje úplně odlišně. Některé mají bouřlivé projevy orgasmu, jiné jsou tiché jako myšky. Pokud jste s jednou partnerkou už jistou dobu, měl byste vědět, jak reaguje při orgasmu, a tím pádem se dá poznat, jestliže to není opravdové. Když máte s ženou sex poprvé, je to podle mě skoro nemožné poznat."

  • Kamil


    Autor: shutterstock
    "Záleží jen na tom, jak dobře se znáte. Měl jsem třeba jednu přítelkyni a té zrudlo po orgasmu celé bříško, tohle prostě nemůžete předstírat. Ve vztahu poznáváte jeden druhého a všechny fyzické příznaky a reakce, takže pokud se znáte dobře, pak by žena musela být opravdu dobrá herečka, aby to nebylo poznat."

    Takovýhle účinek mají orgasmus a dobrý sex!

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jak na nás působí orgasmy a dobrý sex • VIDEO: Adam Balažovič

  • Ota


    Autor: shutterstock
    "Je to jednoduché jako facka. Pokud má partnerka orgasmus a já jsem v ní, cítím, jak se jí stahují svaly ve vagině. Potom vždycky musím chvilku přestat, než se trochu uklidní. Když nic necítím, žádné stahy a holka jen šíleně heká, pak je to podle mě divadélko."

  • Adam


    Autor: shutterstock
    "Já se dívám holkám na prsty u nohou. Nikdy jste si nevšimli, co se s nimi děje? Spousta žen, když vyvrcholí, má prsty na nohou až křečovitě zkroucené. Samozřejmě je možné, že to také může některá předstírat, ale myslím si, že na prsty u nohou se rozhodně nesoustředí."

Diskuse ke článku
.