Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Za peníze je přiškrtí a porazí: Sex je ale naprosté tabu!

Video se připravuje ...
Tyto ženy za peníze dusí, škrtí a mlátí muže
VIDEO: facebook.com/amethyst.hammerfist
12. června 2017 | 06:00

Za vším hledej ženu. Tak by se dal charakterizovat netradiční zápasnický klub v srdci Londýna, kam se za nemalé peníze chodí muži nechat přidusit od polonahých zápasnic. Na jeho počátku stála chudá studentka, která hledala brigádu.

Prostor plný sípání, vzdychání, škrcení i sexuálního napětí. To je tělocvična Submission Room v srdci britské metropole. Její majitelka a zakladatelka si nechává říkat Pippa Rozparovačka a provozuje to tu už čtvrtým rokem.

Podnik zaměstnává pouze ženy a na rozdíl od klasického zápasu či teatrálního wrestlingu zde nejde o stoprocentní boj, neboť klient se sem chodí nechat porazit od jím vybrané bojovnice.

Jak svalnaté krásky vypadají? Prohlédněte si je ve fotogalerii:

Zákazníci si vybírají ze zápasnic, které mají charakteristické přezdívky, jako jsou Výtržnice, Desdemona, Xena či Kočička. Způsob, jímž budou poraženi, si mohou zákazníci také určit sami. Některým vyhovuje škrcení chvatem, kterému se říká kravata, jiného rajcuje přidušení stehny a další preferuje, když se mu soupeřka posadí na obličej.

„Za poslední rok jsem knokautovala desítky mužů. Miluji to. Je to vzrušující, koukat jim při tom do očí,“ přiznala bojovnice vystupující pod jménem Amethyst Hammerfist. „Zápasení je hra. Dělali jsme to všichni jako děti, tak proč si to nepřipomenout,“ směje se majitelka svatyně bojových sportů s feministickým přídechem.

Jedna lekce zde vyjde na 150 liber, tedy necelých 4600 korun. „Sex ale u nás nedostanou,“ dodává s tím, že pokud ho některý z klientů vyžaduje, posílá ho za prostitutkami.

Šéfka Pippa má stejně jako některé její zápasnice průpravu v bojových sportech. Ty ostatní zas skvěle ovládají gymnastiku. To, co všechny tyto bojechtivé ženy pojí, je radost z toho, když dávají rány silnějším mužům. Nejmladším bývá kolem devatenácti let a mezi nejstarší klienty patří sedmdesátník, který se wrestlingem v Submission Room udržuje v kondici.

Jak to v podniku chodí? Podívejte se na video:

Autor: lch