Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Gábi se nebojí zeptat: Co je to vaginální fitness a jak mít díky němu orgasmus?

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
3. června 2017 | 06:00

Sexkoučka Julie Gaia Poupětová nám v tomto díle prozradila, co obnáší vaginální fitness a k čemu je dobré. Posilování svalů pánevního dna má mnoho pozitiv, která nejen zlepší naše zdraví, ale i nám pomáhají užívat si sexuální potěšení mnohem intenzivněji.

“Vaginální fitness je vědomé užívání svalů v pochvě. Učíme se je tedy používat tak, abychom s nimi uměly pracovat. To znamená nejen to, abychom je uměly sevřít, ale i to, že mnohdy potřebujeme pro řadu pokročilejších dovedností být schopny vědomého uvolnění na konkrétních místech. Výborně se to hodí například pro práci s bodem G. Když neumíme svaly stáhnout, neumíme je ani povolit. Proto nejdříve začínáme stahováním v různých úrovních pochvy, vysvětlila nám Julie Poupětová.

“Vagina má tři části: první, druhou a třetí třetinu délky. A my se učíme postupně stahovat svaly v těchto úrovních. Učíme se také zjišťovat citlivost kolem čípku. Některé ženy mohou čípek cítit i bolestivě. Záleží na tom, jakou intenzitou se ho muž dotýká. Mnohdy stačí změnit způsob a citlivá místa kolem čípku mohou vygenerovat orgasmus.

Jak na to, to se dozvíte ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ