Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

6 znaků, které prozradí, že vás podvádí. Vůbec si jich nemusíte všimnout!

  • Podvádění
    23. května 2017 | 06:00

    Pokud jste ve vztahu s partnerem, kterého milujete, je velice snadné nevšimnout si počínajících příznaků toho, že vás podvádí. Láska je slepá, a pokud to začne jen jemnými změnami v chování, dokážeme si vše jednoduše vysvětlit a ospravedlnit.

  • Přehnaná péče o vlastní tělo


    Autor: Thinkstock.cz

    Pokud váš partner nikdy nechodil do posilovny, ale najednou místo večeře s vámi doma tráví čas ve fitku, může se jednat o znamení, které by vám mělo v hlavě rozblikat poplašnou kontrolku. Jestliže se neustále prohlíží v zrcadle a zajímá se o své tělo víc než o vaše, je to na pováženou. Jestliže se přidá i péče o ochlupení na celém těle (holí si hruď nebo upravuje pubické chloupky), máte téměř jistotu.

    Nesmíte dát milenkám šanci - video vám poradí, jak na to

    Video se připravuje ...
    Jak být lepší milenka • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)/shutterstock

  • Přestal vás brát na pracovní akce


    Autor: shutterstock
    Vždycky vás s sebou brával na firemní akce, večeře a jiné příležitosti, ale najednou přestal. Možná má milion jasných a logických vysvětlení, ale možná to prostě jen trochu smrdí průšvihem. Jako chápavé partnerky samozřejmě nebudeme dělat scény. Ale pozor! Jedná se o další nenápadné znamení.

  • Je najednou zuřivý


    Autor: shutterstock
    Muži se občas kvůli tomu, že nás podvádějí, cítí provinile, ale nemají „koule” na to, aby vše vyřešili. Jejich obranný mechanismus pak spustí reakci: začnou za svou nevěru vinit nás. Jestliže se najednou absolutně změní jeho chování k vám, je naštvanější, agresivní, hádá se a obviňuje, pak to může být další příznak.

    Podívejte se, co nám v posteli zkazí náladu:

    Video se připravuje ...
    Tohle v posteli slyšet nechceme! • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)

  • Nové dovednosti v ložnici


    Autor: shutterstock
    Tak tohle může být jedním z nejnesnadněji prokouknutelných příznaků. Vždyť se všichni stále snažíme, aby náš sexuální život nezdechl jako ryba na suchu, a sem tam vyzkoušíme něco nového. Bohužel někdy to může znamenat, že onu novinku okoukal od někoho jiného. Hlavně nezačněte hned panikařit!

  • Telefon má tajný kód


    Autor: shutterstock
    Mnoho dvojic to má dané už od začátku: telefon je sice soukromí, mnohdy ovšem partneři, kteří před sebou nic neskrývají, znají kód mobilu toho druhého a není problém, když ho čas od času použijí. Samozřejmě z praktických důvodů, ne proto, aby druhému lustrovali zprávy. Jakmile jste zvyklí na takovou vzájemnou otevřenost, ale najednou je jeho kód tajemstvím, děje se něco, co by vás mělo znervóznět.
  • Změnil zvyky a vyhýbá se vám

    Autor: shutterstock
    Pokud jste zvyklí s partnerem trávit společně čas, protože tak by to ve vztahu mělo být, a najednou se něco změní, zbystřete. Dřív nechodil každý druhý den po práci do hospody, o víkendu za kamarády. A teď se kolikrát nevrátí dřív než k ránu? Vyhýbá se jakékoli konverzaci a vůbec se zdá odtažitý? Tohle bude ze všech ostatních znamení asi to nejokatější. A pokud vás to netrkne, pak už asi nic.

     

     

Diskuse ke článku
.