Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jak to mají rádi bohatí? Luxusní klub láká na skupinový sex a BDSM

31. prosince 2018 | 12:00

Zní to jako z filmu. Abyste se stali členem, musíte vlastnit zlatou kreditku, tři doporučení od členů a kvalitní smoking. Jako ženě vám nesmí vadit, že vás při sexu někdo pozoruje a že vám při tom nejspíš potrhají večerjní róbu. Vítejte v losangeleském klubu Sanctum.

Damon Lawner, iniciátor, zakladatel a majitel okázalého podniku nepopírá, že mu byl inspirací film Spalující touha od Stanleyho Kubricka. Manželský pár v podání Toma Cruise a Nicole Kidman se v něm změní poté, co se konzervativní a spořádaný lékař Cruise ocitne na sexuálních orgiích.

A právě ony orgie inspirovaly Lawnera k tomu, aby americké smetánce nabídnul podobný podnik. V jedné z místností potkáte muže v masce Mínotaura, kterému kráska v koženém prádle provádní orální sex. V jiném pokoji zas bičují ženu přes odhalená ňadra. To ovšem není všechno.

V hlavní místnosti v křesle s přivázanýma nohama sedí brunetka. Před ní klečí muž v masce králíka s velkým černým vibrátorem. „To je jeden z našich nejstarších členů,“ pochlubil se serveru The Daily Beast majitel. „Jsme společností příslušníků elity se sofistikovaným vkusem a stylem,“ snaží se vyvrátit domněnku, která je na snadě. Tedy, že provozuje okázalejší swingers party.

Privátní klub Sanctum chce být erotickým divadlem i azylem pro sexuální orgie. Služby ovšem nabízí pouze vybrané společnosti. Pán v masce králíka si to  může dovolit. Přes den pracuje v jako manažer ve společnosti, která patří mezi pět set nejbohatších firem v USA.

Jak to v klubu vypadá? Prohlédněte si fotogalerii:

Erotické divadlo se prezentuje v okázalém balení. Svíčky, červené lampičky, živá klasická hudba prokládaná trance music. Tváře všech skrývají minimálně do půlnoci ozdobné masky z krajek či pér. Za účast na setkáních se platí tisíce dolarů. Ani tak však není návštěva pro každého jistá. 

A co musíte splňovat, abyste se mohli stát členem unikátního společenství? „Krásní, inteligentní, vtipní, úspěšní, sexy, otevření, neodsuzující, s touhou objevovat, nebojácní.“ Tak v listu Mirror popsal své klienty architekt opulentního divadla Lawner. Vskutku, elity co do morálních i fyzických kvalit. Jsou ale dny, kdy je Lawner přízemnější a „kvality“ potenciálních členů klubu shrnuje do tří položek: „Peníze, moc a krása – nebo alespoň jedno z toho.“

V praxi to probíhá následovně. Po vyplnění internetového dotazníku a telefonickém rozhovoru mají uchazeči šanci sáhnout do peněženky. V žádosti o členství hrají kromě fotografií roli i odpovědi na otázky ohledně sexuálních fantazií. Šanci platit prý dostanou pouze autoři a autorky těch, které zaujmou.

Členství stojí 25 000 dolarů. Díky tomu se lze stát aktivním účastníkem večera a dosáhnout „rozkoše nejvyšších vibrací“, jak slibuje majitel domu plného sexu a erotiky v dekadentním, aristokratickém balení.

Podívejte se na video, jak to v klubu Sanctum chodí:

Video se připravuje ...
Erotický klub v LA nabízí orgie, masky i sado maso • VIDEO: vimeo.com/140735819

Autor: lch