Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jak si užít sex na stole, po kterém prý touží většina žen

  • 4. května 2017 | 06:00

    Kdybyste to náhodou nevěděly, tak sex na stole je podle nové studie jedním z těch druhů sexu, které si chce vyzkoušet většina žen. Určitě mezi ně možná patříte i vy. Sex na stole je prostě spojený s divokými nespoutanými fantaziemi o spontánním aktu. Ten bývá plný vášně a tu chceme my ženy prožívat. Pozor ale na pár podstatných faktorů.

  • Výška stolu


    Autor: shutterstock
    Výška stolu je dost důležitá, pokud má být sex na něm pohodlný. Samozřejmě pokud si jdete koupit nový stůl a už počítáte s tím, že byste na něm chtěla někdy v budoucnu provozovat právě tuto aktivitu, bylo by fajn mít jistou představu o tom, kolik měří váš partner. Pokud ho máte. Berte to tak, že stůl by měl sahat partnerovi tak zhruba do pasu, což by u průměrného muže mohlo odpovídat asi pětasedmdesáti až osmdesáti centimetrům.

  • Povrchový materiál


    Autor: shutterstock
    Věřte, že je důležité dbát i na to, jaký je povrch stolu. Skleněná deska v podstatě nepřipadá v úvahu, pokud není sklo speciálně tvrzené. Běžný skleněný stůl by se mohl jednoduše roztříštit na střepy, které by mohly být velice nebezpečné. Také nechcete mít zadnici plnou třísek, takže pozor na levné a nekvalitní stoly a špatnou povrchovou úpravu.

  • Nohy


    Autor: shutterstock
    Stabilita stolu je jednou z nejzásadnějších věcí. Nechcete, aby stůl pod vámi tančil a vyluzoval zvuky, které by vás mohly jen znervózňovat. Tenké, rozvrzané nebo slepované nohy stolu pod náporem vášně jistě nevydrží.

    Video se připravuje ...
    Jak být lepší milenka • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)/shutterstock

  • Zakotvení


    Autor: shutterstock
    Pokud stůl není nejpevnější, ale přesto věříte, že unese tíhu okamžiku, potom se alespoň ujistěte, že je opřený. Nejlépe je na tom samozřejmě stůl, který stojí u zdi. Ta bude alespoň částečně zabraňovat houpání, které by mohlo přejít v bolestivý pád. Musíte ovšem počítat s tím, že bouchání stolu bude trochu slyšet, a tudíž se nedoporučuje stěna, která má z druhé strany dětský pokoj nebo pokoj spolubydlících.

     

Diskuse ke článku
.