Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

7 tipů, jak být v posteli lepší než jeho milenka

Video se připravuje ...
VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)/shutterstock
2. května 2017 | 06:00

Bohužel je to tak: věrnost se dneska moc nenosí. Podívejte se ale do svého svědomí, možná je s vámi v posteli trochu nuda a možná jste už rezignovala na to, co měl váš muž na vás tolik rád. Zkuste to! Pokud to bude v posteli klapat, je dost možné, že ho ani nenapadne lovit v cizích vodách.

Skvělý sex není jen o tom, hupnout na to. Nejlepší je, když se na aktu samotném nějakou dobu pracuje a navzájem se pěkně vydráždíte. Začít tak můžete už přes den lechtivými esemeskami.

Meze vaší fantazie si kladete pouze vy sama, tak buďte trochu odvážná. S odvahou se do toho pusťte, co se pestrosti v sexu týče: nové polohy, doteky, sexuální praktiky, to vše může být tak vzrušující a nové jako váš vztah na začátku.

Sáhněte po lubrikačním gelu. Nemusíte se stydět ho používat, vždyť být dostatečně vlhká po celou dobu sexuálních hrátek občas není možné a s malou pomocí bude zážitek ze sexu mnohem lepší.

Objevujte místa na mužském těle, která mají téměř magickou moc, když se jim budete věnovat správně. Patří mezi ně například perineum – hráz mezi mužovým konečníkem a kořenem penisu. Nezapomínejte se při sexu na partnera dívat, pohled do očí prohlubuje intimitu a pouto mezi vámi, a to je opravdu důležité utužovat nejen v této oblasti.