Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jaké to je mít milence? Ženy v internetových diskusích odhalily pravdu

  • 22. dubna 2017 | 06:00

    Máte doma manžela nebo přítele, ale zjistíte, že vám ve vztahu něco chybí. Pokud o vás začne jevit zájem někdo další, podlehnete, a podvedete tak svého partnera, nebo pokušení odoláte? O tom, jaké to je mít milence, jsem se hodně dočetla v internetových diskusích. Vybrala jsem jen pár zkušeností. Co tyto ženy vedlo k tomu, být svému partnerovi nevěrné? A proč by to jiné naopak nikdy neudělaly?

  • Nespokojenost ve vztahu

    Autor: shutterstock
    Měla jsem milence, když jsem byla ve vztahu nespokojená, teď mám už roky spokojený vztah a žádného milence k životu nepotřebuju, ani bych na to neměla energii. Když si vzpomenu, jak to občas bývalo náročné na organizaci, mám husí kůži na zádech. Také milence jsem měla zadaného, takže utajení bylo v zájmu obou. Pak se ale objevil můj současný přítel a milenec se najednou stal nezajímavým.

  • Románek s bývalým

    Autor: shutterstock
    Jsem ve vztahu deset let a před pár lety jsem měla půlroční románek s mým bývalým. Oba jsme byli zadaní, ale pořád nás to k sobě táhlo. U něj se to bohužel provalilo a partnerka ho vyhodila z domu. Tím se to utnulo i pro mě, bála jsem se, aby se něco podobného nestalo i mně.

  • Zamilovaná do kamaráda

    Autor: shutterstock
    Já nemám milence, miluji manžela, ale momentálně jsem zamilovaná do jeho kamaráda. Ten je nezadaný a také on se do mě zakoukal, ale je to mezi námi jen platonické. Plácáme se v tom oba a manžel nic netuší.

  • Nechci dvojí život

    Autor: shutterstock
    Milence nemám a ani bych nechtěla mít. Svá hovězí léta už mám za sebou a jsem ve vztahu spokojená. Nikdo by mi nestál za to, zničit si tu čistotu mezi námi. Žít dvojí život je vždy život jen napůl.

  • Nechci ubližovat lidem

    Autor: shutterstock
    Ne, milence nemám a ani jsem nikdy neměla tu potřebu nějakého si opatřit. Pokud jsem byla ve vztahu nešťastná nebo mi něco zásadního chybělo, vztah jsem jednoduše ukončila. Myslím, že je to lepší než si hledat náhrady jinde, a ublížit tak více lidem.

  • Psychicky náročné

    Autor: shutterstock
    Mám milence, on je ženatý, vše inicioval ze začátku on a já celkem dlouho váhala. Trvá to rok a zjišťuji, že mě to už celkem přestává bavit. Je to časově i psychicky náročné a z jeho strany i finančně. To máte hotely, dárečky a tak.

  • Manžel to nechává spát

    Autor: shutterstock

    Měla jsem milence, trvalo to dva roky. Už je to nějakých osm let, co jsem to ukončila. Děti přišly až potom, mít je tehdy, nikdy bych mimomanželský vztah neudržovala, to je pro mě nepřípustné. Manžel se to nikdy nedověděl. I kdyby to jen tušil, nechává to spát. Hodně věcí jsem si uvědomila. Měli jsme tehdy takové divné období, které se od té doby už nikdy neopakovalo. S manželem mám vztah pevný, neumím si už teď představit, že bych mu zahnula. Nemám důvod.

  • Užiji si každou vteřinu

    Měla jsem skoro dva roky milence a skončilo to dvacetiletým vztahem. Dneska vím, že vše, co mi do života přišlo, mělo vždy nějaký důvod, takže pokud přijde někdo, kdo mě bude přitahovat a s kým mi bude dobře, nebudu řešit, zda je takový nebo makový. Budu si s ním užívat každou vteřinu svého života, protože člověk nikdy neví.

    Možná to znáte, s někým si v posteli úplně vyhovujete! Podívejte se, jak poznáte ideální penis:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Opravdu záleží na velikosti a existuje ideální penis • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Diskuse ke článku
.