Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velikonoční kámasútra aneb 5 poloh lepších než všemi milovaná zezadu

31. března 2021 | 06:00

Mnoho průzkumů prokázalo, že poloha zezadu je mezi ženami i muži tou nejoblíbenější. Nechci se s vámi o to nijak přít, jistě je skvělá, ale aby svět vaší ložnice nebyl tak fádní, možná byste mohli zkusit ještě něco zajímavějšího - třeba těchto 5 poloh z kámasútry.

Hnízdečko

Partner si sedne na kraj postele, rozevře mírně nohy a vy si mu sednete do klína jako do hnízdečka. Pružnost postelové matrace vám pomáhá v pohybech nahoru a dolů. Můžete se opírat o zem, aspoň jednou nohou, což skvěle pomáhá udržet rovnováhu.

Stavba lávky

Lehnete si na kraj postele, nejlépe na roh, břichem dolů a opřete se rukama o zem. Horní část hrudníku může přesahovat postel. Partner se vsune za vás, nadzvedne vaši pánev a vy stehny obejmete jeho boky. Nohy v kolenou máte pokrčené a opíráte se jimi o postel. Partner má v této poloze krásný výhled na váš zadeček a linii zad, volnýma rukama může pomáhat v přírazu nebo dráždit klitoris.

Hadí klubko

Tato poloha může probíhat buď na zemi, nebo na posteli. Partner si sedne a vy si sednete na něj. Vaše nohy se proplétají mezi jeho, rukama se zapíráte buď o jeho stehna, nebo o postel před sebou. Jeho volné ruce mohou putovat po vašem těle a stimulovat všechny vaše erotogenní zóny.

Jarní záhonek

Při této poloze z kámasútry si lehněte na postel břichem dolů, skrčte ruce v loktech a mírně se zapřete o předloktí. Vyšpulte zadeček a nadzvedněte ho. Nohy mějte skrčené, opírejte se o kolena a překřížené kotníky. Partner do vás vstupuje zezadu. V této poloze zužujete partnerovi přístup do pochvy, a jak vy jste pro něj těsnější, tak on je pro vás větší.

Pletení pomlázky

Lehněte si do polohy lžiček, samozřejmě že partner bude vzadu. Jako dva pružné proutky tak ležíte vedle sebe. Nadzvedněte horní nohu a omotejte ji kolem partnerovy. Tímto zdánlivě jednoduchým pohybem se mírně změní úhel a hlavně se partnerovi otevře volná cesta k dráždění klitorisu.

Máte náladu na něco ostřejšího, než je kamasútra? Využijte pomlázku i v posteli a vyzkoušejte si lehké sado-maso hrátky.

A jak na sex v autě? (Mohlo by se v locdownu hodit, co říkáte?) Tarra White nám poradila i svoje osobní vychytávky!

Video se připravuje ...
Pornoherečka radí: Jak na sex v autě s pikantní osobní zkušeností • VIDEO: BPŽ