Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

7 vět, které při sexu rozhodně nechceme slyšet

Video se připravuje ...
VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)
13. dubna 2017 | 06:00

Sex, který nám přináší akorát frustraci, je v podstatě zbytečný. Abychom ze sexu měly dobrý pocit, je na mužích, aby nás pěkně navnadili a připravili. Jsou věci, které chceme slyšet a z kterých se nám podlamují kolena, ale stejně tak existují řeči, jež mají přesně opačný efekt.

My ženy jsme tak trochu křehké nádoby, a to i pokud se jedná o sex. Musíme se svléknout do naha a celkově odkrýt ta nejintimnější místa. Bohužel, spousta žen trpí nějakými komplexy, které se týkají vizuální stránky jejich těla. Ale pokud máme vedle sebe muže, který nás dokáže přesvědčit, že jsme krásné a žádoucí, stokrát se mu to během intimních chvilek vrátí.

Hrubián, který nemá ani špetku taktu, nebo sobeček, který myslí jen na sebe, se odhalí mnohdy právě tehdy, jakmile během sexuálních hrátek vysloví jednu z těchto vět. S takovým chlapem bychom rozhodně zůstávat neměly nebo bychom mu přinejmenším měly jasně vysvětlit, kde jsou hranice! Myslet při sexu jen na sebe, vytahovat svou bejvalku nebo poukazovat na tělesné nedokonalosti je prostě nepřípustné!

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)