Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

10 věcí, které muži při sexu opravdu nesnášejí

Video se připravuje ...
VIDEO: BPŽ/iStock.com/ccmixter.org
1. dubna 2017 | 06:00

Muži a ženy jsou v mnoha ohledech rozdílní a to, co my si mnohdy myslíme, že je zcela nevinné a vůbec nikomu to nemusí vadit, leze mužům na nervy. Pokud jde o postelové hrátky, tak to je ještě jiná písnička. Noty a slova k ní má každý zcela rozdílné. Deset mužů nám přiznalo, co štve v posteli nejvíc je.

Jsme ženy a zdá se, že máme zakódováno, že musíme vypadat skvěle. Muži ovšem chtějí mít prožitek ze sexuální vášně. Chtějí vidět, jak se vám to s nimi líbí, jak jste vzrušená, a to, jestli se vám někde tvoří faldíky, není tak důležité. Pokud na to budete ovšem ještě upozorňovat, můžete je uvést do rozpaků. Mnohdy totiž nevědí, co by nám na naše nářky ohledně nedokonalosti vlastně řekli.

Sexuální choutky jsou tak rozdílné jako otisky prstů každého z nás. Některému chlapovi se může líbit, když v posteli používáte vulgární výrazivo, ale jsou i citlivější povahy, které vidí ženu jako něžnou bytost, a tak taková slova jí nemohou přejít přes rozkošné rtíky. Někdo rád zkouší všemožné polohy, jinému stačí pár oblíbených. Jak to má vaše drahá polovička?