Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Na co myslíme, když nám to dělají muži zezadu

  • 14. března 2017 | 06:00

    Nejoblíbenější poloha všech dob. Průzkumy to dokazují, muži i ženy sami přiznávají. Poloha na pejska – nebo zezadu, jak to jen chcete pojmenovat – je zkrátka nej. Občas se během sexu přistihneme při tom, jak přemýšlíme o určitých věcech. Lepší je nemyslet a jen si užívat, ale někdy "to poulítne". Co nám tedy vytane na mysli v této poloze?

  • Zadeček vypadá fantasticky


    Autor: shutterstock
    Je to tak. Není snad jiná poloha, ve které by jakýkoli tvar zadku vypadal tak dobře, jako když před svým partnerem klečíte na všech čtyřech. Můžete ho mít klidně větší, placatý nebo maličký, takhle bude perfektní.

  • Moje prsa už vypadala i lépe


    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jak probíhá kurz masáže penisu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
    Zadeček má své okamžiky slávy, když jste na všech čtyřech, prsa ale mají naopak trochu horší pozici. Gravitace tady provádí své a táhne je a přitahuje směrem dolů. Vy na ně máte ještě ke všemu skvělý výhled, takže kritice neujdou. Pokud neprovozujete sex před zrcadlem, tak váš partner nemá šanci na ně dohlédnout.

  • Teď by mě mohl začít tahat za vlasy


    Autor: shutterstock
    Ne každá žena si na to potrpí, ale ty, které ano, jistě již mnohokrát tuto myšlenku v poloze na pejska měly. Jestliže se mluví o tahání, myslí se správně. Chytnout za vlasy tak, jako byste byl vtělením boha sexu, něžné zatahání v tomto případě nebude dost efektivní.

  • Je tohle sex, nebo nějaký závod?


    Autor: shutterstock
    Občas se může stát, že se muži nechají v téhle poloze unést. Milujeme, když se dostáváte hlouběji a přirážíte tvrdě a vášnivě, ale to neznamená, že nasadíte tempo jako příklepová vrtačka! Přece jen bychom byly rády, kdybychom zůstaly v jednom kuse.


  • Autor: shutterstock
    Pokud k sexu došlo spontánně a v poloze na kolenou jste skončila na koberci, je možné, že vás kobercový lišej nemine. Stačí podložit kolena polštářem nebo dekou a můžete pokračovat dál. V každém případě je třeba myslet na to už od začátku.

     

     

Diskuse ke článku
.