Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Co na vás prozradí váš účes? Třeba to, jaká jste v posteli!

20. února 2017 | 13:30

Není žádnou novinkou, že muži šílí po zrzkách, protože prý bývají velmi vášnivé. To, jaký je váš sexuální život, ale neprozradí ani tak barva vašich vlasů jako spíš jejich délka, střih a složitost vašeho účesu. Přijde vám to přehnané? Pak si vzpomeňte, že kdykoliv toužíme ve svém životě po změně, jsou to právě vlasy, na co sáhneme nejdřív.

Krátké a rozčepýřené, asymetricky střižené s neobvyklým odstínem nebo vždy perfektně upravené? Jak své vlasy preferujete vy? Váš účes prozradí hodně o tom, jakou máte povahu, a s tím samozřejmě souvisí také to, jaký je váš sexuální život. Jste v posteli spíše tichá voda nebo hotová dračice?

Například ženy, které preferují své vlasy nedbale sepnuté do raz dva hotového účesu, ze kterého občas nějaký ten pramen spadne do očí, si nedělají s ničím moc velkou hlavu, tedy přeneseně. Dlouhý sváděcí scénář je pro takovou ženu zbytečný.

V posteli to sice nemusí nutně znamenat, že půjde o rychlovky, muži by ale měli počítat s tím, že ženy s tímhle účesem mají rády pěkný, ne příliš komplikovaný sex. S krkolomnými polohami, které trvají celé hodiny, by to na ně zkoušet neměli.

Jaké jsou v sexu ženy s neobvyklými účesy, vlnitými vlasy nebo hřívou spletenou do copu? Dozvíte se to ZDE.

Autor: red